İstanbul’da minibüs denetimlerinde aynı görüntü! Bir günde 2. kez yakalandı

İstanbul’da minibüs denetimlerinde aynı görüntü! Bir günde 2. kez yakalandı

Esenyurt'ta koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan minibüs denetimleri sırasında bir minibüste tam 32 yolcu çıktı. Minibüsün yine bugün fazla yolcu taşırken durdurulduğu öğrenildi. Şoföre iki defa ce kesildi.

Esenyurt'ta polis ekiplerinin toplu taşıma araçlarına yönelik denetimleri devam ediyor. Ekipler bugün öğle saatlerinde 34 M 5614 plakalı Evren Yıldırım yönetimindeki yolcu minibüsünü durdurdu.

PARA CEZASI KESİLDİ

Ekipler yayımlanan genelge doğrultusunda en fazla 6 yolcu alması gereken minibüs sürücüsünün bu kuralı çiğnediğini belirleyerek 4 bin 70 TL para cezası kesti.

İstanbul’da minibüs denetimlerinde aynı görüntü! Bir günde 2. kez yakalandı - 1

AYNI ARAÇ AYNI SÜRÜCÜ

Denetimleri sabit noktada yapmayarak sürücülerin birbirlerini uyarmasının önüne geçmeyi amaçlayan ekipler Erzurum Kongre Caddesi üzerinde devriye görevi yaparken yarım saat sonra yine aynı aracı ve sürücüyü durdurdu.

İstanbul’da minibüs denetimlerinde aynı görüntü! Bir günde 2. kez yakalandı - 2

32 YOLCU ÇIKTI

Bu kez minibüste 32 yolcu olduğu belirlendi. Sürücüye yine aynı ceza kesildi. Fazla yolcular araçtan sayılarak indirildi.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin