İstanbul'da lüks rezidansta bavul cinayeti

İstanbul'da lüks rezidansta bavul cinayeti

İstanbul'un Maltepe ilçesinde birlikte yaşadığı kadını öldürdükten iki gün sonra polis merkezine teslim olan şüpheli, cinayet işlediğini itiraf etti. Eve giren ekipler, kadının bavula konulmuş cansız bedeniyle karşılaştı.

Alınan bilgiye göre, müteahhit Abdulselam G. (29), polis merkezine giderek iki gün önce tartışığı Didem Mengü'yü (30), Cevizli Mahallesinde birlikte yaşadıkları evde başını duvara ve yere çarparak öldürdüğünü söyledi.

İstanbul'da lüks rezidansta bavul cinayeti - 1

BAVULA KONULMUŞ CANSIZ BEDEN

Olayın gerçekleştiği adreste inceleme yapan polis ekipleri, kadının bavula konulmuş cansız bedeniyle karşılaştı.

İstanbul'da lüks rezidansta bavul cinayeti - 2

MORGA KALDIRILDI

Başka bir kadınla evli, ancak boşanma aşamasında olduğu da anlaşılan şüpheli Abdulselam G, adliyeye sevk edildi. Kadının cesedi ise İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İstanbul'da lüks rezidansta bavul cinayeti - 3

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin