Son dakika: Ceren Özdemir cinayeti hakkında flaş gelişme

Ordu'da dün akşam saatlerinde evinin önünde bıçaklanarak öldürülen balerin Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili soruşturmayı yürüten emniyet güçleri bir kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili gözaltına alınan kişinin serbest bırakıldığı bildirildi.

Son dakika: Ceren Özdemir cinayeti hakkında flaş gelişme

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in öldürülmesine ilişkin bir kişi yakalandı. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'i (20), evinin önünde bıçakla saldırarak öldüren zanlının yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarına devam ediyor.

YÜZÜ NET BELLİ OLUYOR

Çok sayıda iş yeri kamera kayıtlarını inceleyen polis, zanlının kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Ekiplerin gece boyunca bazı güvenlik kameralarını incelediği ancak zanlının bu görüntülerde yüzünün net olmadığı belirlendi.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan polis, olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı. Ceren Özdemir'in cenazesi, bugün üniversitenin Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi önünde düzenlenecek törenin ardından Ulubey ilçesi Kumanlar Mahallesi'nde toprağa verilecek.

GÖZALTINA ALINAN KİŞİ SERBEST

Cinayet sonrası özel bir ekip kuran polis, çevre işyerlerinin kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Ceren Özdemir'i takip eden bir kişinin görüntülerine ulaşıldığı ancak kapüşon nedeniyle kimlik tespiti yapılamadığı kaydedildi. Polisin zanlıya benzer bir kişiyi şüpheli sıfatıyla gözaltına aldığı bildirildi. Şüpheli emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.