Sinop'ta heyelan! 3 ev ve 1 samanlık yıkıldı
Sinop'un Türkeli ilçesinde meydana gelen heyelanda 3 ev ile 1 samanlık yıkıldı. Enkaz altında kalan 4 kişi yaralı olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Heyelan, saat 23.40 sıralarında Türkeli ilçesi Düzköy'de meydana geldi. Heyelanla birlikte 3 ev ile 1 samanlık yıkıldı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, itfaiye, sağlık, UMKE, Özel İdare, belediye ve Orman Teşkilatı ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen ekipler, ilk kontrollerde yaralı olduğu belirlenen 2 kişiyi ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk ederken, yıkılan bir evin enkazının altında 2 kişinin olduğunu tespit etti.
Sinop'ta meydana gelen heyelandan görüntü (AA)
Bölgede heyelan riskinin devam ettiği belirtilirken, Samsun ve Kastamonu'ndan 20 kişilik takviye ekip gönderildi.
Sinop'ta meydana gelen heyelandan görüntü (AA)
Ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu enkaz altındaki çift, yaralı olarak kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılarının bilincinin açık olduğu belirtilirken, ekiplerin bölgedeki incelemeleri sürüyor.
