Şeyma'nın şüpheli ölümünde flaş detay! Son mesajı ortaya çıktı
Ankara'da 31 yaşındaki Şeyma Gökçe, sevgilisi Hüseyin Uyucu (28) ile yaşadığı evin 14'üncü katından düşerek hayatını kaybetmişti. Şeyma'nın şüpheli ölümünde sevgilisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Genç kadının olaydan bir gün önce annesi ile mesajlaşmaları ortaya çıktı.
Ankara'da sevgilisi Hüseyin Uyucu (28) ile yaşadığı evin 14'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Şeyma Gökçe'nin ölümünden 1 gün önce annesi ile olan mesajlaşmaları ortaya çıktı.
Şeyma Gökçe, 15 Mart günü saat 19.30 sıralarında Etimesgut ilçesi Şehit Osman Avcı Mahallesi 58'inci Sokak'ta sevgilisi Hüseyin Uyucu ile yaşadığı binanın 14'üncü katındaki evde pencereden düştü.
Fotoğraf-DHA
Ağır yaralanan Şeyma Gökçe, çağrılan ambulansla Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şeyma Gökçe, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Fotoğraf-DHA
SEVGİLİSİ TUTUKLANDI
Evde bulunan Hüseyin Uyucu'nun içeride uyuduğu iddia edilirken, polis eve çilingirle girdi. Gözaltına alınan Uyucu, ilk ifadesinde Şeyma Gökçe ile sabah tartıştıklarını, ilaç kullandığını, aldığı ilacın etkisiyle uyuduğunu, polis eve girince durumu öğrendiğini öne sürdü. Uyucu, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede 'Kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

