Sarallar suç örgütü üyesinin firarında baklava kutusu detayı!
Sarallar suç örgütüne yönelik operasyonda firari olarak aranan örgüt üyesi Turan Yıldırım'ın Edirne İpsala sınır kapısından Yunanistan'a yasa dışı yollarla çıkarılmasıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından ''Sarallar suç örgütüne'' yönelik yürütülen soruşturmada, suç işlemek amacıyla silahlı suç örgütü kurmak, yönetmek, üye olmak gibi suçlarla 14 eyleme karışan 51 şüphelinin yakalanması için 28 Aralık'ta düzenlenen operasyonda, 31 şüpheli yakalanırken Turan Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 20 kişi bulunamamıştı.
Sarallar suç örgütü üyesinin firarında yeni detaylar ortaya çıktı! (AHABER ARŞİV)
Firari şüphelilerin yakalanması amacıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışmada, Turan Yıldırım'ın yasadışı yollardan yurtdışına kaçırıldığı ortaya çıkmıştı.
Sarallar suç örgütü üyesinin firarında yeni detaylar ortaya çıktı! (AHABER ARŞİV)
FİRARIN DETAYLARI SORUŞTURMA DOSYASINDA
SABAH'ın duyurduğu organize firarın detayları da soruşturma dosyasına yansıdı. Sarallar silahlı suç örgütü üyesi olan firari şüpheli Turan Yıldırım'ın Okan Özmen tarafından İstanbul Ataşehir'de bulunan Ener Aktaş'ın evine getirildiği, 15 Ocak'ta Yıldırım'ın ünlü şarkıcı Merve Özbey'in eşi Kenan Koçak, Ener Aktaş ve Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'nde KOM, Göçmen Kaçakçılığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapan Mehmet Deniz Karakurt'un resmi olarak kullandığı otomobille, Edirne İpsala sınır kapısına götürüldüğü belirlendi.






