Göl çetesi ve Emrah Sever hesaplaşmasında şok detaylar! Kız arkadaşı oyuna getirdi silahlı saldırıya uğradı
İstanbul Sultangazi'de geçtiğimiz aylarda silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden CHP Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Yeşim Tepeli'nin kuzeni Barış Özdoğan'ın cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Cinayetin fitilini, iki grup arasında sosyal medyada başlayan küfürleşmenin ateşlediği iddia edilirken, öldürülen Özdoğan'ın "bal tuzağıyla "pusuya düşürüldüğü belirlendi.
İddiaya göre; Cinayetten 1 gün önce Reçber'in adamları ile Sever'in adamları sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerine ölüm tehditleri savurmaya başladı. Bu kavganın akşamında Arap Emrah'ın en yakınındaki adam olan Özdoğan için infaz emri verildi. Cinayet için ise korkunç bir plan hazırlandı.
Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Barış Özdoğan (ARŞİV)
KIZ ARKADAŞIYLA TEMASA GEÇTİLER
İddiaya göre Reçber'in adamları uzun bir süredir Barış Özdoğan'ın beraber olduğu 20 yaşındaki Alanur I. ile temas halindeydi. Özdoğan ve çete üyelerinin attığı adımdan Alanur I. sayesinde haberdar olan Reçber Grubu, 21 Aralık akşamı genç kızdan Özdoğan'ı bir otele davet etmesini istedi.
OTELDE ODA TUTTU
Sabah'ta yer alan haberde Barış Özdoğan, yaşananlardan habersiz kız arkadaşının buluşma teklifini kabul etti ve Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki bir otelin 500 numaralı odasını bir geceliğine bin 200 TL'ye tuttu.
Özdoğan, ayrıca resepsiyona 400 TL daha bırakıp, kız arkadaşının geleceğini söyleyerek taksicinin ödemesini yapmalarını istedi.
Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Barış Özdoğan (ARŞİV)
KIZ ARKADAŞI AŞAĞIYA ÇAĞIRDI
Odaya çıkan Özdoğan kız arkadaşı Alanur I.'yı beklemeye başladı. 15 dakika sonra telefonu çalan Özdoğan; kız arkadaşına, taksi parasını ödediğini ve odaya çıkabileceğini söyledi. Ancak Alanur I. ısrarla erkek arkadaşının aşağıya inmesini istedi.


