Harry Potter Kadıköy yolcusu! Kerem Aktürkoğlu resmen Fenerbahçe'de

Giriş Tarihi:Son Güncelleme:
ahaber.com.tr Haber Merkezi
Harry Potter Kadıköy yolcusu! Kerem Aktürkoğlu resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, eski Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu’nu yeniden Türkiye’ye getirmek için temaslarında sona geldi. Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile anlaşmaya vardı. Aktürkoğlu Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Kerem Aktürkoğlu, transferin tamamlanması durumunda 5 milyon Euro yıllık ücret ve bonuslar içeren sözleşmeye imza atacak.

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi 3'üncü Eleme Turu ilk maçında Feyenoord ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sol kanada takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertli ekip, Benfica forması giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

Fenerbahçe milli yıldız Kerem Aktürkoğlu'nun peşinde (EPA)Fenerbahçe milli yıldız Kerem Aktürkoğlu'nun peşinde (EPA)

FENERBAHÇE İLE ANLAŞMAYA VARILDI

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu ile her konuda anlaşmaya vardı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Aktürkoğlu, kulüplerin anlaşması halinde Fenerbahçe'den yıllık yaklaşık 4.5 milyon euro maaş alacak.

Kerem, Fenerbahçe'den yıllık 5 milyon euro istedi (AA)Kerem, Fenerbahçe'den yıllık 5 milyon euro istedi (AA)

5 MİLYON EURO'NUN ÜSTÜNDE KAZANACAK

Kerem Aktürkoğlu, transferin tamamlanması durumunda 5 milyon Euro yıllık ücret ve bonuslar içeren sözleşmeye imza atacak.

Benfica'nın geçen yıl 12 milyon euroya Galatasaray'dan transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu, Portekiz ekibinde oynadığı 54 resmi karşılaşmada 16 gol atıp, 13 de asist yaptı.

Mobil uygulamalarımızı indirin