Başakşehir’de trafikte maganda terörü! Yol verme kavgası kamerada

Giriş Tarihi:Son Güncelleme:
ahaber.com.tr Haber Merkezi
Başakşehir’de trafikte maganda terörü! Yol verme kavgası kamerada

Başakşehir’de trafikte “yol verme” tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Araçtan inen sürücüler birbirine yürürken, otomobilde bulunan bir kadın “Araçta çocuklar var” diyerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, kavga çevredekilerin müdahalesiyle sona erdi.

Olay, öğle saatlerinde Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Esenkent-Bahçeşehir Yolu'nda meydana geldi.

Fotoğraf (DHA)Fotoğraf (DHA)

İddiaya göre seyir halindeki 34 YSR 12 plakalı otomobil sürücüsü ile 34 TC 9816 plakalı otomobil sürücüsü arasında çıkan 'yol verme' tartışması kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

KAVGA ANI KAMERADA

Bunun üzerine 34 TC 9816 plakalı otomobilin sürücüsü aracından inerek tartıştığı kişinin aracına doğru yürüdü. Yaşananlar çevredeki kişiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

ARAÇTA ÇOCUKLARIN OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Kavga sırasında 34 TC 9816 plakalı otomobilde bulunan bir kadın 'araçta çocuklar var ne yapıyorsunuz' diyerek kavgayı engellemeye çalıştı. Arbede çevredeki kişilerin araya girmesiyle son buldu.

Mobil uygulamalarımızı indirin