Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan 'şartlı' devam kararı: Başkanımız kalmazsa burada olmam

Fenerbahçe evinde konuk ettiği Kayserispor'u geriden gelip 2-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'deki geleceği hakkında konuşan Jesus, “Başkanımız kalmazsa burada olmam” dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe evinde Kayserispor'u geriden gelip 2-1 mağlup etmeyi başardı.
Karşılaşma sonrası konuşan Fenerbahçe'deki geleceği hakkında konuşan Jesus, "Başkanımız kalmazsa burada olmam" dedi.

Jorge Jesus, "Valencia'nın bu ligde 25 golü var. Böyle zor bir ligde 25 gol atmış bir oyuncu, bir pozisyon kaçırdı diye nasıl ıslıklanır, bunu anlamıyorum." dedi.

"BAŞKAN KALMAZSA OLMAM"
Fenerbahçe'deki geleceği hakkında konuşan Jesus, "Kararımı, sezon bittiğinde son gün veriyorum. Başkanımız kalırsa, senaryo benim için farklı olur. Başkanımız kalmazsa, seneye ben burada olmam." diye konuştu.





