Galatasaraylı Marcao'dan kavga skandalı sonrasında son dakika açıklaması: Kerem ve ailesinden özür diliyorum
Giresunspor-Galatasaray maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa atıp ardından iki yumruk atan Marcao sosyal medya hesabından son dakika açıklamalarında bulunduç. Marcao çok üzgün olduğunu ifade ederkeni Kerem'den ve ailesinden özür diledi.
Galatasaray'ın Giresunspor ile oynadığı maçta Kerem Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk atan Marcao'dan olay sonrası ilk açıklama geldi. Brezilyalı futbolcu, yayınladığı videoda, çok üzgün olduğunu belirtip, sarı-kırmızılı camiadan özür diledi.

BENİ ASLA AFFETMEYECEKLER OLACAKTIR
Dün akşam maçta yaşanan talihsiz olayla ilgili açıklama yapmak için karşınızdayım. Dün akşam maçta gördüklerinizi kolay kolay unutamayacağınızı ve beni asla affetmeyecek Galatasaraylılar olduğunu biliyorum. Çünkü bu kulübü çok yakından tanıyorum.

ZOR BİR DUYGU
Asıl acısını çektiğim kırmızı kart, maç oynamamak, idari ve maddi cezalardan çok, bugüne kadar büyük bir aşkla hizmet verdiğim bu camiada yönetilmesi zor bu duyguyu yaşamak ve yaşatmak. Bu çok ağırıma gidiyor.




