Son dakika | Fenerbahçe'nin ilk transferi Beşiktaş'tan!
Son dakika haberi... Beşiktaş'la sözleşmesi biten Milli futbolcu Dorukhan Toköz'ün yeni adresi belli oldu. Fenerbahçe, yıldız orta saha oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma sağladı.
Geride kalan sezonda transferin en hızlı takımı olan Sarı-Lacivertliler'in bu yaz da frene basmaya hiç niyeti yok. Birçok isim ile temas kuran Fenerbahçe, ilk bombayı Dorukhan Toköz ile patlatmaya hazırlanıyor.

Fanatik'in haberine göre; Milli yıldızın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Kanarya, 24 yaşındaki futbolcu ile 4 senelik anlaşmaya vardı. Beşiktaş ile uzun süredir yeni sözleşme için pazarlık yürüten ancak orta yolu bulamayan Dorukhan'ın Fenerbahçe ile senelik 1.4 milyon eurodan el sıkıştığı öne sürüldü.

Bu transferin, Sarı-Lacivertliler'in 12-13 Haziran'da yapılacak kongresinden sonra duyurulması bekleniyor. Operasyonu bizzat yürüten Emre Belözoğlu, Dorukhan'ın Kanarya'yı seçmesinde önemli rol oynadı. EURO 2020 aday kadrosunda yer alan yıldız futbolcu, turnuva sonrası yeni takımına katılacak.



