Son dakika: Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Brezilyalı Alex de Souza Sao Paulo'da!
Son dakika spor haberi... Fenerbahçe'nin eski yıldız ismi Brezilyalı Alex de Souza, Sao Paulo takımıyla antrenörlük sözleşmesi imzaladı. Alex Sao Paulo formasıyla 4 Nisan 1995 yılında ilk profesyonel maçına çıkmıştı. Alex, Fenerbahçe'ye transfer olduğu 2004-2005 sezonundan itibaren oynadığı futbolla sarı lacivertli taraftarların gönlünü fethetmişti.
Fenerbahçe'nin eski yıldız oyuncusu Brezilyalı Alex de Souza, Sao Paulo takımıyla antrenörlük sözleşmesi imzaladığını açıkladı. Alex de Souza, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yazdığı mesajda, Brezilya ekibi Sao Paulo ile antrenörlük sözleşmesi imzaladığını açıkladı.

Mesajında, Sao Paulo formasıyla 4 Nisan 1995 yılında ilk profesyonel maçına çıktığını hatırlatan Souza, tam 26 yıl sonra aynı tarihte sözleşme imzaladığı için memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Fenerbahçe'de 2004-2012 yılları arasında forma giyen Alex, 2014'te ise futbolculuk kariyerini noktalamıştı.

REKORLARLA AYRILDI
Alex, Fenerbahçe'ye transfer olduğu 2004-2005 sezonundan bu yana geçirdiği 9 sezonda, sarı-lacivertli takımda kırdığı rekorlar, elde ettiği unvanlar ve tarihe geçen golleriyle kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırdı.
Sarı-lacivertli taraftarların heykelini diktiği Brezilyalı, şu anda 242 maçla Fenerbahçe formasıyla ligde en çok maça çıkan yabancı futbolcu durumunda.






