Trabzonspor Galatasaray hazırlıklarına başladı

Trabzonspor Galatasaray hazırlıklarına başladı

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'a konuk olacak olan Trabzonspor, bir günlük izinin ardından çalışmalarına başladı. Sakatlıkları bulunan Abdulkadir Parmak, Sörloth, Ekuban ve Nwakaeme'nin, tedavilerinin ardından saha çalışmalarına katıldıkları belirtildi.

Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'a konuk olacağı maçın hazırlıklarına bir günlük izinin ardından başladı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre oyuncular, teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kuvvet çalışmaları gerçekleştirdi.

Trabzonspor Galatasaray hazırlıklarına başladı - 1

YILDIZLAR ÇALIŞMALARA KATILDI

Sakatlıkları bulunan Abdulkadir Parmak, Sörloth, Ekuban ve Nwakaeme'nin, tedavilerinin ardından saha çalışmalarına katıldıkları öğrenildi.

Trabzonspor, yarın sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Trabzonspor Galatasaray hazırlıklarına başladı - 2Trabzonspor Galatasaray hazırlıklarına başladı - 3

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin