Sergen Yalçın sessizliğini bozdu! Gökhan Gönül ve Caner sözleri...
Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın başarılı çalıştırıcısı Sergen Yalçın sessizliğini bozdu. Genç çalıştırıcı, siyah beyazlı takımın genel durumu, Karius transferi, Gökhan Gönül ile Caner Erkin hakkında yaşanan gelişmelere açıklık getirdi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ramazan Bayramı için Hürriyet'e verdiği özel röportajda, siyah beyazlı camiaya seslendi. Coronavirüsü ile mücadelede elde edilen başarı sayesinde normalleşme sürecinin başladığını vurgulayan Yalçın, "Ülke olarak hepimiz çok zor günler yaşadık.
Artık normal hayata dönmenin zamanı geldi. Bunu da kademeli olarak gerçekleştireceğiz. Beşiktaş camiası olarak, başkanımız Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu ve taraftarlarla tek yürek olup, siyah beyazlı bayrağı zirveye taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Açıklamalarının devamında futbol gündemindeki konuları değerlendiren Yalçın'ın görüşleri şöyle:
Taraftarlarımız maçımıza geldiğinde esneyip uyumamalı
Beşiktaş'ta göreve geldiğimden bu yana tüm oyunculara Beşiktaş takımının nasıl oynaması gerektiğini anlatıyorum ve bu şekilde oynatmaya çalışıyorum. Ben sistem oyuncusu seviyorum. Sistemime uymayanlarla işim olmaz. Benim için futbolcuların isimleri değil, performansı önemli.