20 milyonluk tazminat talebi! Güzide Duran 16 yıllık eşi Adnan Aksoy'a dava açtı

İş insanı Adnan Aksoy, eşi Güzide Duran'ın adı Okan Buruk ile aşk dedikodularına karışmasının ardından boşanma davası açarak, eşinin güvenini zedelediğini ve kendisine hakaret ettiğini öne sürüp 2 liralık tazminat talep etti. Duran ise, boşanmanın sorumlusunun eşi Aksoy olduğunu savunarak karşı dava açtı. 20 milyonluk tazminat isteyen Duran, şiddet iddialarında bulundu.
Eski manken Güzide Duran, 16 yıllık eşi iş adamı Adnan Aksoy'dan boşanma kararı aldı. Boşanma sürecinde, Duran'ın adı son günlerde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'la aşk dedikodularına karıştı. Bu durum, çiftin boşanma davasına da yansıdı.
Eski manken Güzide Duran'dan 16 yıllık eşine milyonluk tazminat talebi! Kaynak: A Haber arşiv
"KÜLLİYEN YALAN"
Konuyla ilgili ilk açıklama Güzide Duran'dan gelirken ardından Okan Buruk da açıklama yapmıştı.
Güzide Duran "Bugün çok güzel bir organizasyona geldik. Şu anın konusu bu değil. Zaten biz gereken açıklamayı yaptık. İyi akşamlar" açıklamasında bulunmuştu.
Buruk ise "Güzide ile eski arkadaşız ama kesinlikle aşk yok. Bu söylentiler külliyen yalan" demişti.
Duran'ın Okan Buruk ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Kaynak: AA
DİKKAT ÇEKEN HAMLE
16 yıldır evli olduğu Adnan Aksoy ile boşanma aşamasındayken Okan Buruk ile aşk yaşadığı iddiası sonrası dikkat çeken bir hamle gelmişti. Aksoy, Duran'ın gizemli davranışlar sergilediğini ve güvenini zedelediğini iddia ederek boşanma davası açıp 2 liralık da sembolik tazminat istemişti.




