Binlerce kişi Şeyma Subaşı'nı BTK’ya şikayet etti! "Yaptıklarını görmezden gelmeyin artık"

Giriş Tarihi:
Binlerce kişi Şeyma Subaşı'nı BTK’ya şikayet etti! "Yaptıklarını görmezden gelmeyin artık"

Asrın felaketinin yaşandığı günden beri umursamaz paylaşımlarıyla 400 bin takipçi kaybeden Şeyma Subaşı, bu kez dans ettiği anları paylaştı. Binlerce kişi, genç kadını BTK’ya şikayet etti.

SadeceTürkiye'de değil tüm dünyada derin yaralar açan Kahramanmaraş merkezli depremler, Türk insanının zor zamanlarda nasıl birlik olduğunu bir kez daha gösterdi.

Binlerce kişi Şeyma Subaşı'nı BTK’ya şikayet etti! "Yaptıklarını görmezden gelmeyin artık" - 1

Magazin ve sosyete dünyası da ellerinden gelen maddi ve manevi yardım için yarışırken Şeyma Subaşı'nın yaşanan acı umrunda değildi. Depremin ilk günü birkaç bağış paylaşımı yapan ŞeymaSubaşı, neşeli paylaşımlarına hız kesmeden devam etti.

Binlerce kişi Şeyma Subaşı'nı BTK’ya şikayet etti! "Yaptıklarını görmezden gelmeyin artık" - 2

ERİŞİM KAPATILABİLİR
Umursamazlığı nedeniyle 400 bin takipçi kaybeden Şeyma, önceki gün ise skandal paylaşım yaptı. Miami'de dans ederken çekilen videosunu paylaşan Şeyma Subaşı'nıgörenler, çileden çıktı.

Binlerce kişi Şeyma Subaşı'nı BTK’ya şikayet etti! "Yaptıklarını görmezden gelmeyin artık" - 3

Binlerce vatandaş,Şeyma'yı Bilgi Teknolojileri ve İletişimKurumu'na (BTK) şikayet etti. Bu şikayetler sonrasında genç kadının Instagram hesabına Türkiye'den erişimin kapatılabileceği söyleniyor.

Binlerce kişi Şeyma Subaşı'nı BTK’ya şikayet etti! "Yaptıklarını görmezden gelmeyin artık" - 4

ŞikayetlerinardındanŞeyma'nınşu anda2.9 milyontakipçisi olanInstagramhesabınaTürkiye'denerişim yasağıgelmesigündemde...

Binlerce kişi Şeyma Subaşı'nı BTK’ya şikayet etti! "Yaptıklarını görmezden gelmeyin artık" - 5

Binlerce vatandaş, Şeyma'nın hesabının kapatılması için BTK'ya şikayette bulundu.

Binlerce kişi Şeyma Subaşı'nı BTK’ya şikayet etti! "Yaptıklarını görmezden gelmeyin artık" - 6

Bir çocuk annesi genç kadının dans ederken paylaştığı bu video, "Bu kadarına pes" dedirtti!

Mobil uygulamalarımızı indirin