Sosyetenin tanınmış simalarından Nazlı Sert: Yaşadıklarım şükretmeyi öğretti
Kısa zaman önce ikinci defa annelik duygusunu yaşayan Nazlı Sert, ilk çocuğunun sağlık problemleri sebebiyle geçirdiği zor zamanları anlatıp, “Birçok sıkıntı yaşadım. Yaşadıklarımdan sonra şükretmeyi öğrendim” dedi.
Cemiyet hayatının popüler simalarından Kamil-Meral Yazıcı çiftinin kızı, Kaan Sert'in eşi Nazlı Sert, Günaydın'a özel açıklamalar yaptı. Sert, anneliği, evliliği ve özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.
Kızınız Peri'yi kucağınıza aldınız. Yeniden anne olmak nasıl bir duygu?
İlk çocuğum Ünsal 7 yaşında ve yıllar sonra bu duyguyu yeniden yaşadığım için çok mutluyum. Bir kızımın olmasını çok istiyordum. İlk doğumumda yaşadıklarımdan sonra bebekli hayata korkarak başladım.

"KIZIM KARNIMDA ÖLDÜ"
Zor dönemleri nasıl atlattınız?
O dönemi Ünsal ile beraber mücadele ederek atlattım. Psikolojik destek almadım. 'Ünsal iyi olursa ben de iyi olacağım' dedim ve oğlum iyileştikçe ben de iyileştim. Prematüre anneleri bana ulaştılar, bilgilerini paylaştılar. Aile büyüklerimiz hep yanımızdaydı, üzerimden çok büyük yük aldılar.
İkinci kez anne olma kararını almakta zorlandınız mı?
Hayır, çok istiyorduk. Eşim de, ben de oğlumuzun yalnız kalmasını istemiyorduk. Bizden sonra Ünsal'ın yanında candan birisi olsun istedik. Şu an hayatımın en mutlu dönemindeyim.
Kızınız dünyaya gelince ne hissettiniz?
Evimize çok renk kattı. Kızım tam bir prenses, çok narin, yumuşacık, pespembe bir kız. Onu giydirip, süsleyip eğleniyoruz. Kızım geldiğinden beri alışverişten daha çok zevk alır oldum.

"YAŞADIKLARIMIZDAN SONRA ŞÜKRETMEYİ ÖĞRENDİM"
Annelik nasıl bir duygu?
Acayip bir duygu... İnsanın canı pahasına her şeyi feda ettiği bir şey. Biz iyi olursak çocuklarımız da iyi olur. Ünsal'la yaşadıklarımızdan sonra şükretmeyi öğrendim. Her zaman çok şükür derim.
Annenizle ilişkiniz nasıl peki?
Annem en büyük destekçimdir. İkinci çocuğu anneme güvenerek yaptım.

