Gazapizm ile ilgili şok iddia! Otel odası krizi: Soluğu mahkemede aldı

Hostes Selin Sinem Dalkılıç, daha önce konakladığı İstanbul Beşiktaş'taki bir otelde, kimlik bilgilerinin yeniden kullanılıp rapçi Gazapizm'le 4 gün aynı odada kalmış gibi gösterildiğini söyledi. Oteli şikayet edip, tazminat istedi. Gazapizm de "Kadını tanımıyorum. Birlikte kalmadık" dedi. Otel yetkilileri ise yanlışlık olmadığını iddia etti.
Hostes Selin Sinem Dalkılıç 3 yıl önce İstanbul Beşiktaş'taki bir otelde kaldı. Kendi iddiasına göre, Otel çalışanları bir yıl sonra kendisinin kimlik bilgilerini kullanarak yeni bir kayıt daha açtı, Gazapizm olarak tanınan rapçi Anıl Murat Acar'la 4 gün birlikte konakladığını kayıt altına aldı.
HOSTES SELİN SİNEM DALKILIÇ: BODRUM'DA UÇUŞTAYDIM
Hürriyet'in haberine göre; Selin Sinem Dalkılıç o tarihlerde Bodrum'da uçuştaydı. Selin Sinem Dalkılıç'ın otel kayıtlarını sorgulayan polis nişanlısı, başka biriyle otelde kaldığını görünce aldatıldığını düşündü.
Dalkılıç otelde konaklamadığını söyledi ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Buna rağmen nişanlısı tarafından terk edildi.

