Güçlü Türkiye'nin Güçlü Kadınları Zirvesi'ne damga vurdular! Ünlü isimlerden 8 Mart'a özel mesajlar
Turkuvaz Medya tarafından düzenlenen Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları Zirvesi'nin Sanatta Kadın paneline video konferans ile katılan ünlü sanatçılar, kendi kariyerlerinden örnekler vererek başarıya giden yolu anlattı. Ajda Pekkan "Biz kadınlar kendimize inanmalı, kendi ışığımızı kendimiz parlatmalıyız" dedi. Muazzez Ersoy hemcinslerine "Şikayet etmeyin, güçlü olun, kendi ayaklarınızın üstünde durun" tavsiyesinde bulunurken Sibel Can ise "Kadınların üçüncü sayfa haberlerine konu olmadığı bir yıl diliyorum" diye konuştu.
KADINLAR ARTIK 3'ÜNCÜ SAYFA HABERİ OLMASIN IŞIL IŞIL PARLASIN
Turkuvaz Medya Grubu'nda bulunan Sabah Gazetesi'nin gerçekleştirdiği Güçlü Türkiye'nin Güçlü Kadınları Zirvesi kapsamında 'Sanatta Kadın' paneli düzenlendi. Nihan Günay'ın yönettiği panelde; Ajda Pekkan, Sibel Can, Türkan Şoray, Muazzez Ersoy, Fadik Sevin Atasoy, 8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesinde özel mesajlar verdi. Ünlü sanatçılar, "Kariyer yolunuzda kadın olmanın size sağladığı avantajlar ve dezavantajlar nelerdir?", "Sizin sahanızda ilerleyen kadınlara neler önerirsiniz?" ve "8 Mart Dünya Kadınlar Günü için vermek istediğiniz mesaj nedir?' sorularını video konferans yoluyla yanıtladı.

Muazzez Ersoy
'AYAKLARINIZIN ÜSTÜNDE DURUN ŞİKAYET ETMEYİN, ÇALIŞIN'
Kadın olmanın avantajları çok güzel... Bir kere kadın renkli bir kişiliktir. Geçmişe baktığımızda genelde solistlerin kadın olduğunu görürüz. Kadının kostümü, takısı, makyajı, podyumda veya sahnede yürüyüşü, endamı, büyük avantaj sağlar.
Benim sahamda ilerlemek isteyen kadınlar kendilerine örnek aldıkları kişiyi takip etsinler ama çok da çalışsınlar, işlerini severek yapsınlar ve kendileri olsunlar.
Kadınlarımıza şunu söylemek istiyorum; hiçbir zaman şikayet etmeyin, kendi ayaklarınızın üzerinde durun, kimseye yaslanmayın, çocuklarınızı iyi yetiştirin. Bu arada erkeklerin de kadınlara özel hassasiyet göstermeleri gerekiyor onları da doğuran bir kadın... Erkek, bir kadına zulüm yaptığında annesine yapmış gibi olur.

Sibel Can
İŞİNİZİ AŞKLA YAPIN
Ben kariyer yaptığım müzik dünyasının içinde doğdum, yolum önceden belliydi ama bugüne kadar hep aynı çizgide kalabilme mücadelesi veriyorum. Kariyerinde ilerleyen, ilerlemek isteyen kadınlara tek önerim; işlerini aşkla yapmaları.
En başta kadınların birbirine destek verdiği, artık kadının yer aldığı 3. sayfa haberlerinin olmadığı bir yıl diliyorum. Kadınlar günümüz kutlu olsun.







