Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan diplomasi trafiği!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan diplomasi trafiği!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya'nın seçilmiş Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda Savunma Bakanı olan Prabowo Subianto'yla bir araya geldi. Öte yandan Bakan Fidan, Güney Afrika Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Ronald Lamola ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya'nın seçilmiş Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda Savunma Bakanı olan Prabowo Subianto'yla bir araya geldi.

Bakanlık, X sosyal medya platformundan görüşmeye ilişkin paylaşım yaptı.

Fidan, Ankara'da Subianto'yu ağırladı.

BAKAN FİDAN GÜNEY AFRİKALI MEVKİDAŞI İLE GÖRÜŞTÜ

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Bakan Fidan, Güney Afrika Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Ronald Lamola ile bugün telefonda görüştü.

Bakan Fidan'ın, göreve yeni başlayan mevkidaşını tebrik ettiği belirtilirken, görüşmede ayrıca ikili ilişkilerin ve Gazze'deki durumun ele alındığı öğrenildi.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin