CHP Çiğli'de Uygar Yıldırım'ın yerine Onur Emrah Yıldız'ı aday gösterdi! CHP'liler 'Çocuk başkan istemiyoruz' diyerek tepki göstermişlerdi
31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde CHP'de İzmir krizi yaşanıyor. Paylaştığı videoyla sosyal medyada gündem olan ve CHP'liler tarafından 'çocuk başkan istemiyoruz' tepkileri gösterilen Uygar Yıldırım adaylıktan alındı.
31 Mart'ta gerçekleştirilece yerel seçim öncesinde CHP, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir'in ilçe belediye başkanlarını açıkladı.

Çiğli İlçe Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Uygar Yıldırım'ın adaylığı Çiğli'de tepkilere neden oldu. Krizin ardından CHP sıcak gelişmeler yaşandı. Uygar Yıldırım'ın adaylıktan alındı. Yıldırım'ın yerine Onur Emrah Yıldız aday gösterildi.

VİDEOSUYLA CHP'LİLERİ BİLE KIZDIRMIŞTI
CHP'nin İzmir adaylarının açıklanmasının ardından protestoların gerçekleştiği Çiğli Belediyesi'nin adayı Uygar Yıldırım, sosyal medya hesabından bir video yayınlamış ve tepkilerin odağına oturmuştu.

