CHP terör seviciliğinde boyut atladı! CHP'li Mustafa Adıgüzel terörist Öcalan'a "sayın" dedi

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti ile ortaklık yapan CHP'de yeni bir skandal yaşandı. Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, katıldığı canlı yayında teröristbaşı Abdullah Öcalan için "sayın" hitabını kullandı.
CHP'de yapılan 38. Olağan Kurultay'da genel başkan değişti ancak zihniyet değişmedi. 13 yıldır genel başkanlık koltuğunda oturan Kemal Kılıçdaroğlu, her fırsatta terör tutuklusu Selahattin Demirtaş'a selam yollarken, yeni genel başkan Özgür Özel de aynı zihniyetten devam etti.
Göreve gelir gelmez HDP ile ittifak kurmaya çalışan Özgür Özel, HDP Eş Başkanları ile bir araya gelerek "diyaloga devam" mesajı verdi. Partinin milletvekilleri de Genel Başkanını örnek alarak terör seviciliğinde yeni bir boyuta geçti.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, katıldığı bir televizyon programında bebek katili teröristbaşı Abdullah Öcalan için "sayın" ifadesini kullandı.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ'A SELAM GÖNDERMİŞTİ
Özgür Özel, genel başkan seçildiği kurultayda Demirtaş ve Kavala'ya selam göndermiş ve şunları söylemişti:
"Memleketimin dört bir yanında altı oklu bayrağı sallayanlara, Soma'da, Zonguldak'ta, Bartın'da yerin yüzlerce metre altında çalışanlara, İzmir'de Agrobay'da direnen kadınlara, Silivri'de Bakırköy'de hepimizin yerine yatan Can Atalay'a, Tolga Şardan'a, Osman Kavala'ya, Selçuk Mızraklı'ya, Selahattin Demirtaş'a selam olsun."






