Bir yandan sıcak bir yandan kalabalık! Kliması çalışmayan metrobüsler isyan ettirdi: Bu şekilde yolculuk yapmak çok zor
Megakentte her gün yaklaşık 1 milyon kişinin kullandığı araçlarda seyahat eden vatandaşlar sıcak yaz günlerinde çoğunlukla çalışmayan veya yetersiz soğutma yapan klimalardan şikayetçi. Vatandaşlardan Necdet Kaynak, "Sadece bir defa değil, çoğu zaman kliması çalışmayan metrobüse denk geliyoruz" dedi.
İstanbul'da günde yaklaşık 1 milyon yolcu taşınması nedeniyle kentin ulaşım ağında çok önemli yere sahip metrobüslerde çalışmayan ya da yetersiz soğutma yapan klimalar vatandaşların tepkisini çekiyor.
Megakentte her gün yaklaşık 1 milyon kişi işe, okula ya da seyahat için bir yere giderken şehrin ulaşım ağının bir parçası olan metrobüsleri kullanıyor.
Bu toplu ulaşım aracını tercih eden birçok vatandaş son zamanlarda klimaların çalışmadığından şikayet ediyor. Bu durumun kendilerini çok zorladığını belirten vatandaşlar, yaz koşullarında metrobüslerin havasız ve içerisinde durulamayacak kadar sıcak olması nedeniyle yetkililerin bir an önce çözüm bulmasını bekliyor.