CHP'nin belediyecilik anlayışı sıfırın altı! 30 yıl öncesine döndü! Haliç ve Küçükçekmece'de iç sızlatan görüntü
2019’dan bu yana CHP’li İBB’nin vatandaşa çektirdiği çile bitmek bilmiyor. Ekrem İmamoğlu’nun başa geldiğinden bu yana adeta ‘hizmet’ kelimesinin ne olduğunu bilmiyor bir şekilde, İstanbullu vatandaşlara yaşattığı acı dolu belediyecilik anlayışı artık cana tak etmiş durumda. Bir dönem kokusundan yanından geçilemeyen, temizlenmesine imkansız gözüyle bakılan, İstanbul'un ‘Altın Boynuz’u Haliç, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın attığı kritik adımlarla hak ettiği temiz görüntüye kavuşmuştu. CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun 4 yıl görev sürecinde Haliç adeta eski ‘pis’ günlerine geri dönerken, bir yandan da Avcılar ve Küçükçekmece'ye kıyısı olan Küçükçekmece Gölü'nün bazı bölümleri renk değiştirmeye başladı. Çevre sakinleri, renk değişimi nedeniyle duydukları rahatsızlığı dile getirdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'hizmetten yoksun' belediyecilik anlayışı bitmek bilmiyor. İstanbullu vatandaşlara çektirdiği çile artık tak etme noktasına gelirken, birçok vatandaş 2024 'yerel seçimleri'nde İmamoğlu'nun artık olmayacağı konusunda hemfikir.
İstanbul'un 'Altın Boynuz'u Haliç'i eski 'pis' günlerine geri döndürmekte kararlı olan İmamoğlu, bu sefer yeni patlaklar verdi. Avcılar ve Küçükçekmece'ye kıyısı olan Küçükçekmece Gölü'nün bazı bölümleri renk değiştirdi. Çevre sakinleri, renk değişimi nedeniyle duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

UTANMADAN BİR DE HALİÇ'E ORTAK ÇIKTI
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bu sefer de Haliç'i sahiplendi ve "Haliç'i biz temizledik" paylaşımında bulundu.
Bu skandal açıklama akıllara bir kez daha Haliç'in eski halini getirdi.
HALİÇ PROJESİ BAŞKAN ERDOĞAN VE EKİBİNE AİT!
Haliç'teki içler acısı tablo, milletin adamı Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin vizyon sahibi tarafından bertaraf edilmişti.
Ancak halkın refahı ve huzuru için gece gündüz çalışan Başkan Erdoğan'ın projelerini sahiplenmeye kalkanlar sıraya girdi.
Vasattan öteye geçemeyen İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşın gözünü boyamak için Haliç üzerinden yeni bir algıya soyundu.

VEYSEL EROĞLU: BİR PROFESÖR 'HALİÇ'İ KURTARMAK MÜMKÜN DEĞİL' DEMİŞTİ
A Haber'e özel açıklamalarda bulunan Veysel Eroğlu, "Haliç'te kokudan geçilmez, üzeri balçıkla kaplı, insanların gitmek istemediği bir su kütlesiydi. Hatta o dönem üniversitede bir profesör Haliç hakkında bir proje hazırlamış ve 'Haliç'i kurtarmak artık mümkün değil üzerini kapatalım bir de küçük kanal açalım diye. Ve bu proje ödül almış." ifadelerine yer verdi.
Altın Boynuz Haliç, kurtarılması zor bir haldeydi.










