İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan YKS açıklaması: Sınava girecek depremzede adayların yanındayız
Giriş:
16.06.2023
10:27
Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, pazar günü YKS sınavına girecek depremzede adaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek depremzede gençlerimizin yanındayız! Başvuru yapan; 64 bin 412 öğrenci ve velimize ulaşım ve konaklama desteği sunuyoruz." dedi.
Resmi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek depremzede gençlerimizin yanındayız!
2023-YKS'ye ikamet ettiği sınav merkezi dışında girecek depremzede adaylarımızın ulaşım ve konaklama ihtiyaçlarını, Valilikler ve Kaymakamlıklar üzerinden #AFAD Başkanlığımız koordinesinde karşılıyoruz.
2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek depremzede gençlerimizin yanındayız!
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) June 16, 2023
2023-YKS'ye ikamet ettiği sınav merkezi dışında girecek depremzede adaylarımızın ulaşım ve konaklama ihtiyaçlarını, Valilikler ve Kaymakamlıklar üzerinden #AFAD Başkanlığımız koordinesinde… pic.twitter.com/3RhdjG1gJq
Başvuru yapan; 64 bin 412 öğrenci ve velimize ulaşım ve konaklama desteği sunuyoruz.
Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun." açıklamasında bulundu.
GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN