Sel sonrası Ankaralılardan Mansur Yavaş'a istifa çağrısı! Başkent rögarlar taştı çok sayıda yeri su bastı
Ankara'da etkili olan kuvvetli sağanak ve dolu nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, araçlarında mahsur kalan bazı vatandaşlar, itfaiye ekipleri ve vatandaşlarca kurtarıldı. Kent genelinde öğle saatlerinde başlayan ve zamanla etkisini artıran kuvvetli sağanak nedeniyle rögarlar taştı, birçok caddeyi su bastı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve liyakatsiz ekibi tarafından asfalt atılarak kapatılan mazgallardan dolayı Ankara yine sele teslim oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcılığı peşinde koşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, haftalardır şehirde etkili olan sağanak yağışlarla hala mücadele etmekten aciz olurken vatandaşlardan Yavaş'a tepki yağdı. Vatandaşlar sosyal medyada Yavaş'ı istifaya davet ederken ABB başkanıyla dalga geçem bir vatandaş "Ankaralılar müjde! Mansur Yavaş metro hattına şelale getirdi” paylaşımını yaptı.
En ufak yağmurda su taşkınları ve sel suları ile mücadele eden Ankara'da öğleden sonra etkili olan sağanak yağışlar yine Ankaralıları perişan etti.
MANSUR YAVAŞ'IN ESERİ
Ankara'ya hizmet etmek yerine eziyet eden Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve ekibi temizlemekte aciz kaldıkları mazgal ve rögarların üzerine de asfalt döktürerek kapattırdı. Ankara'ya tek bir çivi çakmayan, üstüne yapılan yatırımları da katleden Yavaş yüzünden birçok ev ve işyerini su basarken, araçlar yollarda mahsur kaldı. Metro istasyonlarına kadar su doldu. Vatandaşlar için çileyen dönüşen yağmurlarda ortadan kaybolan Mansur Yavaş'a tepki yağdı.

METRODAKİ VATANDAŞLAR SON ANDA TAHLİYE EDİLDİ
Ankara'da şiddetli yağışlar etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ankara'da sarı kod uyarısı yapılırken ABB tarafından yine hiçbir önlem alınmadı.
Yağışlar sebebiyle Ankara'nın Sıhhiye semtinde çok sayıda ev, işyeri ve araç sular altında kaldı. Vatandaşlar kendi imkânları ile araçlarını kurtarmaya çalışırken Çankaya'da da sel suları önüne kattığı her şeyi alıp götürdü. Metro İstasyonları da sular altında kalırken metroda bulunan vatandaşlar son anda tahliye edildi. Yavaş'ın liyakatsizliğine ve her doğal afette ortadan kaybolmasına vatandaşlardan tepki yağdı.

ANKARALILAR HER YAĞMURDA KABUSU YAŞIYOR
Ankara'da etkili olan sağanak yağış Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ilgisizliği yüzünden hayatı felç etti. Cumhurbaşkanı Yardımcılığı hayalleri uğruna aylarca Ankara'yı Allah'a emanet bırakan Mansur Yavaş, şimdi de Ankara'da etkili olan yağışlarda ortadan kaybolmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ankara'da etkili olan yağışlar için sarı kod uyarıları verilmesine rağmen Yavaş ve ekibi hiçbir hazırlık yapmadı. Mazgal ve rögar temizliğini göz ardı etmekte ısrarcı olan Yavaş ve ekibi üstüne birde Ankara'nın birçok noktasında mazgalların ve rögarların üstüne asfalt dökerek kapattı. Yavaş ve ekibinin iş bilmezliği yüzünden her yağmurda Ankaralılar kâbusu yaşamaya başladı.




