Bakan Kurum'dan AK Parti teşkilatlarına ziyaret! "Milletimiz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın peşinden koştu"
Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ak Parti Ataşehir ve Beykoz İlçe Başkanlıklarına ziyarette bulundu. Bakan Kurum, "14 Mayıs'ta büyük bir demokrasi şöleni gerçekleşti ve milletimiz bayram havasında ilk turunu yaptı. İnşallah 28 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız" dedi.
ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ak Parti Ataşehir ve Beykoz ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve kesin olmayan sonuçlara göre İstanbul 1. Bölge'den milletvekili seçilen Murat Kurum, Ataşehir ve Beykoz AK Parti İlçe Teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu. Partililer ile bir araya gelen Bakan Kurum, "Milletimiz, hayallere değil gerçeklere oy verdi. Yine gerçeklerin peşinden, liderimizin peşinden koştu" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve kesin olmayan sonuçlara göre İstanbul 1. Bölge'den milletvekili seçilen Murat Kurum, AK Parti Ataşehir ve Beykoz İlçe Başkanlıklarında partililer ile bir araya geldi. Bakan Kurum, burada yaptığı konuşmasında "Cumhurbaşkanımızın 21 yıldır ortaya koymuş olduğu emeğin, çalışmanın, eser siyasetin ve gerçeklerin milletin nezdinde bir karşılığı olduğunu hep birlikte görmüş olduk. Milletimiz, hayallere değil gerçeklere oy verdi." şeklinde konuştu.
Kurum, "14 Mayıs'ta milletimizin iradesi sandığa tecelli etti ve yine Cumhur İttifakımız Sayın Cumhurbaşkanımız 2 buçuk milyona yakın bir fark ile 15 seçimdir olduğu gibi yine bu seçimde olduğu gibi en yüksek desteği milletimizden alarak Meclis'te de açık ara büyük bir farkla ilk turu bitirdik. Cumhurbaşkanımızın 21 yıldır ortaya koymuş olduğu emeğin, çalışmanın, eser siyasetin ve gerçeklerin milletin nezdinde bir karşılığı olduğunu hep birlikte görmüş olduk. Milletimiz, hayallere değil gerçeklere oy verdi. Yine gerçeklerin peşinden, liderimizin peşinden koştu. Milletimize şükranlarımı sunuyorum, Allah razı olsun" dedi.

"TÜRKİYE 100 YILINI BAŞLATACAĞIZ"
Bakan Kurum, "Herkesi kucaklayacağımız ve hep söylediğimiz, '85 milyon kazanacak kimse kaybetmeyecek'. İnşallah 28 Mayıs'ta da herkesin kazanacağı, hepimizin mutlu olacağı, huzur içinde olacağı, güven içerisinde olacağı ve gençlerimizin hak sahibi olduğu, kadınlarımızın her türlü haklara eriştiği bir süreci Türkiye 100 yılını başlatacağız. Tabii, burada aynı anlayışla aynı motivasyon ile çalışmamız çok çok önemli. Bugün itibarıyla çalışmalarımız tekrar başladı ve 15 gün içerisinde kendimizi ifade edemediğimiz hangi kardeşimiz varsa mahalle mahalle sokak sokak o kardeşlerimize ulaşacağız ve projelerimizi anlatacağız." şeklinde konuştu.


