Kılıçdaroğlu'na HDPKK'dan yeni bir destek açıklaması daha: 14 Mayıs'ta cumhuriyeti biz yıkacağız
Seçime sayılı günler kala eli kanlı terör örgütü elebaşlarından Türkiye'ye yönelik tehdit açıklamaları gelmeye devam ediyor. Türk askerinin başarılı operasyonları karşısında ağır kayıplar veren ve bitme noktasına gelen terör örgütü umutlarını önümüzdeki seçimlere bağladı. Son olarak, terör örgütü PKK Merkez Komitesi üyesi Helin Ümit "14 Mayıs'ta cumhuriyeti biz yıkacağız. 15 Mayıs'ta Kürdistan gerçeği ile yüzleşip yeni bir döneme gireceğiz" ifadelerini kullandı.
Terör örgütü PKK'nın elebaşları, 14 Mayıs seçimine günler kala tehdit dolu açıklamalar yapmaya devam ediyor. Son olarak terör örgütü PKK Merkez Komitesi üyesi Helin Ümit, "14 Mayıs'ta cumhuriyeti biz yıkacağız. 15 Mayıs'ta Kürdistan gerçeği ile yüzleşip yeni bir döneme gireceğiz" ifadelerini kullandı.

Terörün siyasi ayağı HDP ile kol kola seçime giden 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklamaları gelmeye devam ediyor. Alman gazetesi Junge Welt, terör örgütü PKK/KCK'nın Dış İlişki Komitesi üyesi Roni Serdem ile yapılan bir röportajı yayımladı.

Haberde terör örgütü PKK, 'Kürt Özgürlük Hareketi' olarak skandal bir sıfatla tanımlanırken, "Türkiye cumhurbaşkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Serdem dikkat çeken cevaplar verdi.

Serdem, "Kürtler'in de içinde yer aldığı 'Çalışma ve Özgürlük İttifakı' Kılıçdaroğlu'na olan desteği ilan etti. Kılıçdaroğlu'nun kazanmasını isterim. Ona bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum" sözlerine yer verdi.











