7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 'milleti hakir gördüklerini' itiraf etti! Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok kaleme aldı
CHP'de vatandaşa hakaretin bir klasik haline geldiğini kabul eden 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bu kitlenin uzaklaştırıldığını iddia etti. Peki CHP'den temizlendiği söylenen kitlenin fondaş medyada ne işi var? Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok, Kılıçdaroğlu'nun itirafını ve Türkiye'de yasalar gereği yayınlanması yasak olan sonunda 29 Ekim için hazırlandığı vurgulanan rakı reklamına sıkı sıkı tutunanları "O gün geldiğinde..." başlıklı yazısıyla köşesine taşıdı.
Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok bugün köşesinde, Türkiye'de yasalar gereği yayınlanması yasak olan ve sonunda 29 Ekim için hazırlandığı vurgulanan içki reklamı ve 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam sosyal medya hesabından milleti hakir gördüklerini itiraf etmesini köşesine taşıdı.
İşte Altınok'un o yazısı:
İngiltere merkezli bir rakı markası "O gün geldiğinde sen yapacaksın" mottosuyla bir reklam çekmiş. Filme bakarsak herkesin hayali şöyle bir kafayı çekmek, küfelik olmakmış.
Normaldir. Alkolden kaynaklanan sağlık problemleriyle magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Nejat İşler'in seslendirdiği filmin amacı rakı satmak. Hedef gibi kitle de belli.

O günün hangi gün olduğu da herkesin malumu.
"Erdoğan'ın sandıkta yenilip 6+1'li masanın iktidara geldiği gün mü?" diye soramadıkları için "Tabii ki de Cumhuriyet Bayramı" diyerek yine Atam'ın arkasına saklanmışlar.

Daha önceki kritik seçim arifelerinde de bazı markaların bayram seyran ayağına benzer işler yaptığına şahit olmuştuk.
Evet, bu vasatlık Şark'ta tutar denilerek üzerimize boca edilen kurnazlık fazlasıyla sıkıcı olsa da sonuçta bir pazarlama tercihi. Ve her müteşebbis de siyasete girip milletvekili adayı olan Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş gibi ticaretinde samimi olmak zorunda değil.






