Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Hataylı depremzede Ayşegül Bilen ile görüştü! Bilen Bakan Bozdağ'dan istemişti
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 11 ilde büyük yıkıma yol açarken, bölgelerde yaralar sarılıyor. Hatay Kırıkhan'da bir depremzede incelemelerde bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a hayatını kaybeden annesinin selamını Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a iletmek istediğini söyledi. Bakan Bozdağ bu isteği iletirken, Başkan Erdoğan, bugün ulusa sesleniş programında depremzede Ayşegül Bilen ile görüştüğünü açıkladı. Ayşegül Bilen, Başkan Erdoğan ile yaptığı görüşmeyi A Haber’de anlattı.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen asrın felaketinin etkilediği illerden birisi olan Hatay'da yaralar sarılmaya çalışılıyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hatay'da incelemelerde bulundu.

Bakan Bozdağ'ın Kırıkhan'da gerçekleştirdiği ziyaret sırasında bir depremzede ile arasında geçen konuşma dikkat çekti.
Adının Ayşegül Bilen olduğu öğrenilen depremzede Bakan Bozdağ'a tek isteğinin Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek olduğunu ve elini öpmek olduğunu söyledi.

"ANNEMİN SELAMINI İLETMEK İSTİYORUM"
Hayatını kaybeden annesinin selamını iletmek Başkan Erdoğan'a iletmek istediğini belirten Bilen, "Benim hiçbir isteğim yok. Benim her şeyimi verdi Cumhurbaşkanım. Allah hepinizden razı olsun. Eksiğimiz yok ama ben annemin selamını ona iletmek istiyorum." dedi.




