Selahattin Demirtaş'ın çağrısı sonrası CHP'li Özgür Özel'den HDP'ye ziyaret sinyali: Uzak olmayan bir tarihte HDP'yi ziyaret edeceğiz
Altılı koalisyonda yaşanan derin adaylık krizi Kemal Kılıçdaroğlu'nun isminin açıklanması sonrası sona ermiş gibi gözükürken şimdi de HDP krizi patlak verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in "CHP, HDP ile görüşebilir ama masaya gelemez" şeklindeki açıklamasına terör suçundan tutuklu Selahattin Demirtaş'tan "HDP'nin desteğiyle cumhurbaşkanı yardımcısı olacaksın" resti geldi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Demirtaş'ın sözleri sonrası hemen harekete geçerek "Yakın bir zamanda HDP'yi ziyaret edeceğiz" diyerek masa altındaki HDP'yi ziyaret edeceklerini duyurdu.
Altılı koalisyonda yaşanan adaylık krizi Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanmasıyla birlikte sona ererken şimdi de ittifakta "HDP krizi" patlak verdi.

"BİZ KALKARIZ HDP OTURUR" DEDİ AMA...
Meral Akşener geçtiğimiz aylarda "Eğer istiyorlarsa masadan biz kalkarız HDP oturur. Biz oradayken HDP olmaz" diyerek HDP'nin ittifaka katılmasının önüne set çekmişti.

"ZİYARETE BEKLİYORUZ"
Ancak Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanması sonrası HDP cephesinde büyük bir mutluluk yaşanırken Mithat Sancar "Kılıçdaroğlu'nu ziyarete bekliyoruz" ifadeleriyle ittifaka destek için yeşil ışık yaktıklarının sinyalini vermişti.







