Yeni yılda dev projeler tam gaz! Yapılacak törenlerle hizmete alınacaklar
20 yıldır eser ve hizmet siyasetiyle Türkiye'ye her alanda çağ atlatan AK Parti hükümeti, 2023'te de dev projeler için kurdele kesecek. Kocaeli Şehir Hastanesi'nde hasta kabulü için son hazırlıklar yapılıyor. Avrupa'nın en uzunu olacak Yeni Zigana Tüneli ve Adana'nın gurur abidesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü de nisan ayında yapılacak törenlerle hizmete alınacak.
Yapımı 7 yılda tamamlanan Kocaeli Şehir Hastanesi basın lansmanı için ilk kez kapılarını açtı. Kocaeli Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Gama Türkerler İşletme Direktörü Osman Citti ve diğer yetkililer dev yatırım hakkında bilgiler sundu.

Ana hastane binasında kemoterapi ile radyoloji üniteleri, yoğun bakım, ameliyathane, laboratuvar, çocuk travma bölümleri gezildi.

Pehlevan, "Hastanemiz Kocaeli ve bölgedeki sağlık hizmetlerini daha üst seviyeye taşıyacak, son derece modern teknolojiyle donatılmış bir hastane. Poliklinik hizmetleri, tıbbi cihazlar, ekipmanlar son derece gelişmiş şekilde dizayn edildi ve yerleştirildi. Bütün cihazlar yerleştirilme ve test aşamasında. Sağlık Bakanlığı'mızla koordineli şekilde, inşallah bütün hazırlıklarımızı bitirerek yakın zamanda hastanemizi halkımızın hizmetine sunmuş olacağız" dedi.






