A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
03 Aralık 2025, Çarşamba
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Sesiniz kötü diye utanmayın! Şarkı söylemek resmen tedavi: Bu faydasını kimse bilmiyor Baklava kutusu içinde rüşvet alırken yakalandı! CHP’li başkan yardımcısı kendini böyle savundu A101’de Yılbaşı hazırlıkları başladı! 4 Aralık’ta hangi ürünler indirimde? Ankara’da pes dedirten anlar! Lise öğrencilerinden öğretmene saygısızlık Çöldeki sır: 2 bin yıl önceki şapkanın sahibi kimdi? Arkeologlar ikiye bölündü Optik illüzyon: Herkes ağaçları görüyor, gizli fotoğrafçıyı ise bir sadece dedektif bulabilir Dizi aşkı gerçek olmuştu! Deniz Yıldızı’nın Banu ve Melih’i bakın şimdi ne yapıyor? Spotify Wrapped 2025 belli oldu! Spotify özet nasıl bakılır? İşte en çok dinlenen şarkılar
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri Son dakika: Bakan Nebati'den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

Son dakika: Bakan Nebati'den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

Giriş: 03.01.2023 18:15 Güncelleme: 03.01.2023 18:54
ABONE OL
Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati katıldığı canlı yayında milyonları ilgilendiren konular hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati memur ve emekli maaşlarına yapılan zamma ilişkin "Enflasyona ezilmeleri mümkün değil" ifadelerini kullanırken asgari ücrete Temmuz ayında zam tartışmalarına da noktayı koydu. Bakan Nebati ayrıca yarın detaylarını açıklayacağı konut kampanyasında uygulanacak kredi faiz oranını da duyurdu. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati katıldığı canlı yayında memur ve emekli zamlarından asgari ücrete kadar çok sayıda önemli konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

ENFLASYONLA MÜCADELE

Aralık ayından itibaren enflasyon düşecek diye her yerde söyleyerek, beklentilerin buna göre oluşturulması yönünde söylemlerde bulunduk. Geçen yıl bir kur atağı yaşadık. 20 Aralık'ta KKM'nin açıklanmasıyla fiyatlar normalleşti. O gün makro ekonomik göstergelerle alakası olmayan bir operasyon oldu. Döviz arttı. Fiyat artışının temel sebebi dövizdeki artıştır. Doğrudan bir fiyata yansıtma tutumu oldu. Enflasyonla mücadelede önce burada iyi bir kur seviyesi ve öngörülebilirliğin arttığı bir amacımız vardı. Enflasyon gelmesi gerektiği yere gelmiştir. Emtia fiyatları... Biz net enerji ithalatçısıyız. Emtia fiyatlarındaki artışın etkisi enflasyonda yüksek. Geçen yıl 100 milyar dolara varan net enerji ithalatı yapmışız. Bunlar fiyatlarda etki yaptı. Tuzu biberi de savaş oldu.

Enflasyonla mücadelede sert yöntem izlemektense büyümeden taviz vermeden, kepenklerin kapanmadığı bir hedef ortaya koyduk. Bu da Türkiye Ekonomi Modeli içerisinde koyulmuş bir hedeftir. Model çerçevesinde geçen yıl bu zamanlarda 6 ay sonra yaza gelince enflasyonda toparlanma olacak demiştim. Dolarda toparlanma, dünyada stabilleşme var iken Türkiye'de gıda fiyatlarının düştüğü, turizm gelirlerinin arttığı bir dönem. Ben bu dönemde düşeceğini söylemiştim. Çok da eleştiri aldık. Savaş çıktı. Emtia, enerji fiyatları pik yaptı.

Aralıktan itibaren ısrarla önce baz etkisi dedim. Bugün baktığımızda baz etkisinden ziyade enflasyonda yükseliş trendinde kırılma olduğunu görüyoruz. 2023 yılında çok daha rahat mücadele edeceğimizi söyledik.

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

ENFLASYONDA DÜŞÜŞ SÜRECEK Mİ?

Çok yönlü hareket etmemiz, beklentileri ona göre belirlememiz lazım. Bugün açıklanan enflasyon şunu söylüyor; 2022'de çok ciddi mücadele verdiğimizi... Bütçede makro ekonomik olarak hangi mali tedbirler alındığını göstermesi açısından çok değerli. Mevcut fiyatlar artık içselleştirildi, üzerine gelecek fiyatların kabul edilemeyeceğini, yüksek enflasyonla karşılaşmayacağımız yönünde ataleti kırdığımızı gösteriyor. Vatandaş fiyat artışlarına çok ciddi tepki gösterecektir. Bunun toplum tarafından kabul görmeyeceğinin bilinmesi lazım. Bundan sonrası bizim, üretici-tüketici ortak hareket ederek bu ataletin kırılmasında düşüşü hissettirmemiz lazım. Gelmeden önce gıda perakendecileriyle görüştüm. Fiyatların belli bir süre artırılmayacağı yönünde çağrıda bulunuyorum. Biz her türlü katkıya bulunmaya hazırız. Enflasyon üreticiler için güzeldir, çok kazandığını zanneder. Kısa sürede tüm topluma zarar verdiği görülmektedir. Hızlı bir şekilde bu düşme trendine uyum sağlayacağız. Marketlerle birlikte, sanayicilerle, üreticilerle kış aylarının bahara kadar beklediğimiz oranlarda gitmesiyle biz bu enflasyonun belini kırdık bir kere, çok daha rahat edeceğimizi söyleyebilirim.

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

TÜİK'İN AÇIKLADIĞI RAKAMLAR

Kurumlarımıza haksızlık yapıyoruz. TÜİK, Türkiye'nin en önemli istatistik kurumu. BDDK'sından SPK'sına kadar... Bunları el üstünde tutmalıyız. Bunlar çok düzgün işler yapan, şeffalıktan uzak durmayan kurumlar. TÜİK'in enflasyonu açıkladığı gün bir kurum açıklama yapıyor. Bu Türkiye'ye ve TÜİK'e haksızlık. Çalışan sayısı 4 bin. Akredite olması lazım. EUROSTAT tarafından da akredite edilmiş. Diğer tarafta çalışanı çift haneli bile olmayan bir kurum diyor ki; biz bir çalışma yaptık, enflasyon bu kadar. Yöntem belli değil, şeffaf değil, akademisyenler tarafından ilan ediliyor... Siz o zaman deyin ki biz 4 hoca ile anlaştık, her ay enflasyon açıklayacağız, siz de her ayın 3'ünde açıklayın, 3-5 tane fiyat koyarsınız. Siz de yapın... Her TV kanalı, 4-5 hocayla anlaşıp, danışmanlık ücreti verip yapsın. Bu ne kadar banal bir şey değil mi? Muhalefetin eline bunu vermiş olabilirler. Ama gerçeği yansıtmıyor. Bu tip rakamlarda kimse kafasına göre bir veri açıklayamaz. Mesela birkaç hoca açıklama yapsa; Türkiye'de şu kadar covid hastası var dediğinde ne kadar inanırsınız? Bu kurumu kimse yıpratmasın. TÜİK muhalefetin hedefinde, çok çalışıyorlar, sürekli baskı altındalar, burada çalışmak kolay değil.

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

MEMUR-EMEKLİ MAAŞLARINA YAPILAN ZAM

Memur ve emeklilerin maaşları yasayla yılda 2 defa güncellenmek üzere garanti altına alınmış. Toplu sözleşmelerde de bu yıl 8 puanlık bir katkı var. Temmuzda 6 puanlık katkı var. Enflasyon bunun üzerine çıkarsa kamu otoritesi de bunu ödemek zorunda. Yaklaşık 10 puan gibi bir artışla yüzde 25'e çekildi zamlar. Bu 6 aylık artış. Temmuzda yeniden zam olacak. 6 puan zaten olacak.

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM OLACAK MI?

Asgari ücrette yılda bir kere zam yapılıyor biliyorsunuz. Geçen yıl enflasyondan korumak için ara zam yapıldı. Yüzde 95'lik bir artış, enflasyonun 30 puan üzerinde. Şu anda asgari ücretliye yine bir zam yapıldı. Önümüzdeki yıl için geçinmesi için bir artış yapıldı. Enflasyonu biz çözdük. Yıl ortasında bir zam olmaması lazım. Bu tabii cumhurbaşkanımızın takdirinde olan bir şey. Geçen yıl yüksek enflasyon var diye zam yaptık. Biz yüksek enflasyonu bitirdik, artık olmayacak inşallah.

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

EYT'NİN BÜTÇE ÜZERİNDE ETKİSİ OLMAYACAK

3600 Ek Gösterge çıktı, taşeron çalışanların problemi çözüldü, sözleşmelilerin bugün programı vardı. Bunlar çözüldü. EYT konusunda bir yük getireceği belliydi. Bizim bakanlıktaki tüm müsteşarlara, bakan yardımcılarıma özel teşekkür ediyorum. EYT ile tedbir alalım dedim ben bizim arkadaşlara. Sessiz sedasız bir şekilde dar bir alanda hesap kitaplarımızı yaptık. Yılı 3,4'lük bütçe açığıyla öngörmüştük. EYT'yi nasıl çözeceğiz diye simülasyon yaptık. Bugün yapılan ekstra zamlar bir yüktür bütçe üzerinde. 2022 yılı dünyanın en zor yıllarından biridir. Türkiye Cumhuriyeti, tüm göstergelerde pozitif olarak ayrıştı. Enflasyon hariç... Onu da bu yıl bitiriyoruz inşallah. 2022'de hiç kimse makro ekonomik göstergelerin herhangi birisinde olumsuz bir şey oldu diyemez. Enflasyonu da göreceğiz, hissedeceğiz. 2022'yi çok iyi kapattık, ayın 16'sında bütçe gerçekleşmelerini ilan edeceğiz, değerlendirmelerinizi o zaman yapın lütfen. Seçim yılı olduğunu biliyoruz. Haziran ayında seçim olacağını, baskı altına girebileceğimiz, seçim ekonomisine girmeyeceğimizi bilerek tedbirlerimizi aldık. EYT ile ilgili 2023'te problem olacak bir durum yok. Bugünkü artışı da Cumhurbaşkanımız müjdeyi verdi. Temmuzda bir artış daha olduğunda memur ve emeklilerimizin beklentilerinin büyük kısmının karşılandığını göreceğiz. EYT'nin bütçe üzerinde etkisi olmayacak. Bugün açıklanan oranların da yükü olmayacak.

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

ORTA GELİRLİYE KONUT PROJESİ

Yarın Murat Bey ile 10'da açıklamamız olacak. Orta gelir seviyesindeki vatandaşlarımızın konuta ulaşımında çok geniş ve özgün bir paket hazırladık. Oranları 1'in altında olacak şekilde bakanımızla açıklayacağız. Tedbir alıyoruz fiyat artışlarına karşı. KGF paketimiz var haftaya açıklayacağımız. Orada da konut üretimine yönelik desteğimiz olacak. 2, 3, 4. ev alıp yatırım yapacak kişiler için değil, kar elde etmek isteyenlere asla izin vermemek. Üretimi artırmak istiyoruz. Oldukça güçlü bir kampanya olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla tam bir uyum içerisindeyiz. Temel amacımız konuta ulaşmakta zorluk çeken orta gelirliye kolaylık yapmak, asıl hedefimiz üreticiye yönelik imkanlar silsilesi. Fiyat artışları için son birkaç aydır gerek internet üzerinden, gerek sahada araştırma yaptık. Kısa günün karı diye düşünenler için söyleyeyim incinir.

Kirada yüzde 25 artış sınırı temmuz ayında bitecek. Temmuzda enflasyona göre bakacağız

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

OTOMOBİLDE ÖTV İNDİRİMİ OLACAK MI?

Otomobile yönelik ÖTV indirimi yok. Anlamıyorum, soruyolar; araç mı alacaksın diyorum, yok araç diyor, alamayacağın aracın ÖTV'sini ne yapacaksın diyorum. Otomobil piyasası gayet canlı, onlar arzı artırsınlar, kapıya koysunlar, o zaman görelim.

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

TÜRKİYE EKONOMİ MODELİ

Türkiye Ekonomi Modeli, Türkiye'nin bir modeli. Her gün rüyama giriyor. Çünkü Türkiye kendi özgün modelini hak edecek bir ülke. Bu yüzyıl Türkiye'nin yüzyılı, kimse bunu durduramaz. Türkiye bunu kotaracak seviyede. Modeli açıklayacağımız 20 günde ben 3,5 kilo verdim. Teorik altyapısını oluşturduk. Modele dönüştürdük. Girdi, çıktı, etki analizi yapıldı. Otomobilin direksiyonunu çevirdiğin anda döner, gemi kullanıcısı iseniz dümeni buradan kırmam lazım, belli bir mesafe hesabı yapmam lazım. Onu kırarken o mesafe hesabı yetmiyor, hız, rüzgar, şiddeti... Dalgaların şiddeti, ters akıntı var, 15 metrelik tekneyi kullanmak, vapuru kullanmak arasında da fark var.... Bütün bunların hesabını yapmamız lazım. Ekonomiyle ilgili adım attığınızda belli bir müddet sonra sonuç çıkaracağını bilmemiz lazım. Bu model Cumhurbaşkanımızın inandığı, bizim inandığımız bir model. Bütün makro ekonomik göstergelerde başarı elde etmiş bir model. Geçiş modeli değil. Dümenin başında Sayın Cumhurbaşkanımız var. Buna inanmış, seçimden sonra değiştireyim der mi? Demez. Seçimden sonra bir değişim olmaz. Aksaklık varsa düzeltmeleri yaparsınız, yeni şeyler katarsınız yürürsünüz.

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

KUR ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Şunu bilsinler; kur yükseldiği zaman gerçekleri taşımıyordu. Muhalif taraflar benim ifademden dolayı üzerime gittiler. Dedim ki; TL yüzde 47,5 düşmüştü, bunun altını kabul etmez. TL'nin reel değeri yüzde 57'lerde. TÜFE bazında optimal noktasının hangisi olduğu önemli. 60-70 seviyesi olduğuna inanıyorum. Doların artışı yüzde 41 ama siz yılbaşına göre karşılaştırma yapıyorsunuz. TL'nin henüz rekabet edilebilir kur seviyesinde olduğuna inanıyoruz. Enflasyonu etkiliyor, öngörülebilirliği etkiliyor. Aşırı değerlenmeyecek, aşırı düşmeyecek dedik biz ihracatçılara. Geçen yılın imkanlarından faydalanmış olabilirsiniz. Yılbaşına girerken elektrik, doğalgazda indirime gittik. Petrol fiyatları düştü.

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

KREDİYE ERİŞİM ZORLUĞU

Türkiye'yi taşıyan KOBİ'ler. Biz kredi kolaylığı konusunda desteğe devam edeceğiz. Piyasayı rahatlatıcı tedbirler alıyoruz. Yüksek enflasyon, düşük faiz uygulandığı dönemde para yakma yarışına girdiler. Ne alsak kardır yarışına girdiler. Çok yüksek stoklara girenler oldu. Depolarda adım atacak yer kalmadı. Fiyatlar düşünce stok eritme konusunda sıkıntıya girdiler. KOBİ'lere kullanılan kredi yüzde 77,7 toplam kredi içinde. KGF vereceğiz, paketler açıklıyoruz. KOBİ'lerde büyüme uzun dönem ortalamasının tam 4 katına çıkmış. İmalatta büyüyoruz son dönemde. Kredi hacmi 1 trilyon sınırında iken 1,9'a çıkmış. Kasımda kredi kullanan 474 bin artmış. Kredi bulamıyoruz diyorlar ya... Büyükler bazen bulamadıklarını söylüyor, o konuda da önlerini açıyoruz yavaş yavaş. Biz KGF ile bir devrim yapacağız. Devrim şu; herhangi bir bankaya gidip krediye ulaşabilen KGF'yi kullanamayacak. Bunlara vermeyeceğiz. Teminat veremeyene, kredibilitesi olmayana vereceğiz. Ülke ekonomisini ayakta tutanlara kredi vereceğiz.

Büyüme tahminimiz 5. Kasım ve aralıkta göstergeler iyi görünüyor. 2023 için de büyüme, resesyon beklentisi de var, yüzde 5'e doğru yürüyeceğiz.

Türkiye'nin kimseye verecek bir şeyi yok. Gelişmekte olan ülkeler seviyesinde en güçlüler arasındayız. Güçlü bir ülke... Her türlü ilişkisini ulusal çıkarlar doğrultusunda yapıyor... Güçlü bir lideri var... Biz 11 milyar dolar borçlanacağız dedik. Son dönemdeki borçlanma, en iyi borçlanmalardan biriydi. Kalıcı yatırımcı geldi. 3 yıl sonra dönüşünü alabileceğine inanarak geldi. Batılı, doğulu hiç farketmez. Son 3 ayı söyleyeyim... Seçimden sonra politika devam edecek mi diye soruyorlar. Bir iktidar değişimi görmüyorlar. En güçlü potansiyeller arasında görüyor. Şurdan burdan borçlanmadık ki... Londra'dan borçlanınca çok doğal, Katar olunca, Suudi Arabistan olunca, Rusya olunca ne vereceksiniz diyorlar... Türkiye'nin potansiyelini bilmemektir bu. Bizim kimseye bir borcumuz yok, verdiğimiz ödün yok. Londra'dan gelen de baştacı, Katar'dan gelen de baştacı.

BOTAŞ özel bir şirket. Önemli olan kendi hesap kitabını nasıl yaptığı. Görüşmeler sürüyor. BOTAŞ ya da başka şirketin hazineye yük olup olmayacağı önemli benim için. Ben geçen yıl 250 milyarlık vergiden vazgeçmişim. Bu bana bir yük. Ben gaz için indirim yapmışım, bu nasıl bir yük, ben buna bakarım.

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

KUR KORUMALI MEVDUATTA SON DURUM

Zirvesi 1,5 trilyona yakın oldu. Şu anda 1,4'ler seviyesinde. KKM hesaplı kitaplı görülüyorsa, mudilerin tamamı yerleşikler. Hala bunu kullanılabilir görüyorlarsa kullanmaya devam eder. Yasal bir sınır var. 2023'e kadar kullanılacak. Sonrası için ekonomi yönetimi bakar, hesabını kitabını yapar, yürütür ya da yürütmez. Ülkenin menfaatleri gerekiyorsa 3 ay yönetirsiniz, gerekirse 3 yıl yönetirsiniz. Akşam gerekiyorsa vazgeçersiniz. İlan ettik ayıp olur yoktur bende. Ne ayıbı... Ülkeye faydası var mı ona bakarım. Mudiler tarafından çok güçlü destekleniyor. Türkiye'de insanlar dövize ve altına bakıyor. 2023 sonuna kadar uygulanıyor şu anda.

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?
A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?Son dakika: Bakan Nebati’den memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?
Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
DİĞER
Başkan Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: Gerekirse baldıran zehrini de içeriz
Ankara’da pes dedirten anlar! Lise öğrencilerinden öğretmene büyük saygısızlık
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Sesiniz kötü diye utanmayın! Şarkı söylemek resmen tedavi: Bu faydasını kimse bilmiyor
  • A101’de Yılbaşı hazırlıkları başladı! 4 Aralık’ta hangi ürünler indirimde?
  • Çöldeki sır: 2 bin yıl önceki şapkanın sahibi kimdi? Arkeologlar ikiye bölündü
  • Optik illüzyon: Herkes ağaçları görüyor, gizli fotoğrafçıyı ise sadece bir dedektif bulabilir
  • Spotify Wrapped 2025 belli oldu! Spotify özet nasıl bakılır? İşte en çok dinlenen şarkılar
  • Sararan beyaz çamaşırlar kar gibi parlayacak! Yarım çay bardağı eklemek yetiyor
  • Athletic Bilbao-Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?
  • Trabzonspor - Vanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  • e-YDS 2025/12 başvuru ekranı: e-YDS başvuruları başladı mı, nasıl başvurulur?
  • Jeomanyetik fırtına kapıda: NASA uyardı! Etkileri yarın başlıyor
  • KPSS 2025/2 tercihleri ne zaman, kılavuz geldi mi? KPSS P1-P2-P3 puan bilgileri
  • ZTK 4. eleme turu maç takvimi: Ziraat Türkiye Kupası maçları hangi kanalda, saat kaçta?
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS