Bakan Akar İsrailli mevkidaşı ile görüştü

Bakan Akar İsrailli mevkidaşı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsrail Savunma Bakanı Benjamin Gantz ile telefonda görüştü. İki bakan, ülke ilişkilerinin müşterek menfaatler ve karşılıklı hassasiyetlere saygı temelinde geliştirilmesinin önemini vurguladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsrail Savunma Bakanı Benjamin Gantz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Bakan Akar İsrailli mevkidaşı ile görüştü - 1

"HASSASİYETLERE SAYGI" VURGUSU

Bakan Akar görüşmede, görevinden ayrılacak olması sebebiyle veda için kendisini arayan Bakan Gantz'a, iki ülke ilişkilerinin müşterek menfaatler ve karşılıklı hassasiyetlere saygı temelinde geliştirilmesinin önemini vurguladı.

Bakan Akar ayrıca, ikili ilişkilere katkısından dolayı Bakan Gantz'a teşekkür ederek yeni siyasi hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

Bakan Akar İsrailli mevkidaşı ile görüştü - 2

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin