Başkan Erdoğan Mahmud Abbas ile bayramlaştı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü. Bayramlaşan iki lider, görüşmede Türkiye-Filistin ilişkilerini de ele aldı.
Başkan Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas'la telefonda görüştü, bayram günlerinin Filistin, bölge ülkeleri ve İslam alemi için barış, huzur ve sağlık getirmesini diledi.

"FİLİSTİNLİLER ARASI BİRLİK VE DAYANIŞMAYA" VURGU
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada görüşmenin detaylarına ilişkin şu bilgiler verildi:
"Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile Kurban Bayramı tebriği dolayısıyla telefonda görüştü.
Görüşmede, Türkiye-Filistin ilişkileri ve bölgesel konular da ele alındı. Başkan Erdoğan, mübarek bayram günlerinin Filistin, bölge ülkeleri ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olması, barış, huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu.
Filistinliler arası birlik ve dayanışmanın önemine dikkati çeken Başkan Erdoğan, diğer hususlarda olduğu gibi bu konuda da her türlü desteğe hazır olduğunu kaydetti."

