A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
17 Aralık 2025, Çarşamba
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Dışişleri Bakanlığı 104 aday meslek memuru alımı! İşte sınav takvimi ve şartları Kilo aldırır sanılıyor ama her ekmek aynı değil! Bu ekmek sindirimi destekliyor, kabızlığa iyi geliyor Sokak ortasında darp edilmişti! Anlattıkları kan dondurdu Gram ve çeyrek altında tarihi seviyeler! Dev banka 2026 tahmini açıkladı Tuba Büyüküstün’ün ikizleri büyüdü! Biri anneye diğeri babaya benzetildi Demet Akalın resmen servet ödedi! Yeni bebek 17 Aralık TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var, Kuruluş Orhan yeni bölüm saat kaçta? GKRY’de gizli toplantı! Yunanistan ve İsrail masada: Türkiye’ye karşı hazırlık planı
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç'tan A Haber canlı yayınında dikkat çeken açıklama: Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker 'omerta'ya mı güveniyor?

Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç'tan A Haber canlı yayınında dikkat çeken açıklama: Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker 'omerta'ya mı güveniyor?

Giriş: 01.06.2021 17:17 Güncelleme: 01.06.2021 17:43
Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç’tan A Haber canlı yayınında dikkat çeken açıklama: Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker ’omerta’ya mı güveniyor?

Türkiye’ye yönelik yeni kumpasın düğmesine nereden basıldı? Türkiye’yi mafya üzerinden nasıl dizayn etmek istiyorlar? Muhalefet suç örgütlerinin Türkiye düşmanlığına neden ses çıkarmıyor? Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç, A Haber canlı yayınında değerlendirmelerde bulundu. Bülent Erandaç, muhalefetin derin Amerika vagonuna bindiğini, yeni stratejilerle Türkiye'de kontrollü kaos ortamı yaratmaya çalıştığını ifade etti. Yüzde 50+1 üzerinden dizayn edilen muhalefete son halka olarak organize suç örgütlerinin eklendiğini ifade eden Erandaç, 'omerta' kuralını hatırlattı.

Türkiye'de seçimlerin 2023'te yapılacağı defaatle bildirilmesine rağmen muhalefetin erken seçim dayatması sürüyor. Bunun yanı sıra Millet İttifakı ortakları İYİ Parti ve CHP kanadından özellikle de genel başkanlar düzeyinde tahrik ve provokasyon kokan açıklamalar geliyor. Organize suç örgütleri, kirli muhalefet anlayışına katılan son halka oldu. Tüm bu gelişmeleri, Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç A Haber'de değerlendirdi. Erandaç, 'Erdoğan'ı devireceğiz' diyen ABD'nin strateji değiştirdiğini belirtti, "Kutuplaştır, çarpıştır, yeni modelleri budur." dedi. Yurt dışından yayınlanan videolarla Türkiye gündemini rehin alma, iktidarı açıktan hedef haline getirme operasyonuna da dikkat çeken Erandaç, 'Omerta kuralı'na dikkat çekti, "Bir mafya lideri ciddi güven almadan, hayatını güven etmeden konuşamaz." ifadelerini kullandı.

"AMERİKA, PSİKOLOJİK HARP TEKNİKLERİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİTTİ"
Takvim Gazetesi Yazarı Erandaç, "Büyük resmi ortaya koyarak bakalım' diyerek, muhalefet, ABD, BAE, İsrail, mafya işbirliğine dikkat çekti.

Erandaç şöyle konuştu:

Kişiler üzerinden ve de güncel olaylar üzerinden yapılan değerlendirmeler önemli değil. Önemli olan strateji. Strateji ne? 14 Haziran'da Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile buluşacak. Buluşmadan önce son günlerdeki tırmanış bununla pararleldir. Biden, derin ABD'nin 45 yıldır kılcallarında yer almış bir isim, küreselcilerin adamı. ABD psikolojik harp tekniklerinde ocak ayından itibaren çok önemli değişiklikler yaptı. CIA'ın başına bir suikast uzmanını getirdi. Bunu buraya getirmesi bile yeni dönemde neler olacağını başlı başına gösteriyor.

Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç’tan A Haber canlı yayınında dikkat çeken açıklama: Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker ’omerta’ya mı güveniyor?

"DERİN AMERİKA LOKOMOTİFİ KURDULAR, CHP, İYİ PARTİ, BABACAN, DAVUTOĞLU..."
Erandaç, Biden'ın 'Erdoğan'ı devireceğiz' diyerek muhalefet ile birlikte hareket etmesine vurgu yaptı. Erandaç, Millet İttifakı yapısının yüzde 50+1 için özellikle dizayn edildiğini belirtti, şu ifadeleri kullandı:

Tayyip Bey'i, Biden devireceğini söyledi. Zaten bunu biliyoruz. Demokrat Parti'nin içindeki senatörler, CIA, Pentagon bu olayların içinde... Şimdi bunu uygulamaya başladılar. Muhalefete sufleler verdiler. CHP'nin omurgası üzerinde bir araya getirilen Millet İttifakı, yüzde 50+1'e göre şekillendi. Çünkü yüzde 50+1'e CHP'yi tek başına getiremiyorlar. Bir lokomotif var, derin Amerika lokomotifi. Arkaya vagonları koydular. Vagonları doldurmaya başladılar. CHP'yi, İYİ Parti'yi, HDP'yi, AK Parti içindeki fitne hareketinden Babacan'ı Davutoğlu'nu, Abdullah Gül'ü vagonlara doldurdular. Bu vagonları daha genişletmeye yönelik çalışıyorlar. Kutuplaştır, çarpıştır, yeni modelleri budur.

Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç’tan A Haber canlı yayınında dikkat çeken açıklama: Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker ’omerta’ya mı güveniyor?

"KRİTİK CÜMLELER İLE TAHRİĞİ ARTIRIP, TANSİYONU YÜKSELTİYORLAR"
Erandaç, muhalefet liderlerinin halkın arasına ziyaret amacıyla girdiğini, kritik ifadelerle tahriği artırdığını, tansiyonu yükselterek kontrollü kaos yaratmaya çalıştıklarını söyledi.

Erandaç, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bundan bir ay önce CIA bir değişiklik yaptı. Rusya ve Çin düşman pozisyonundan çıkarıldı, rakip pozisyonuna sokuldu. Psikolojik tekniklerde sosyolojik tabana yönelme, Türkiye'de bunun üzerinde yoğun şekilde çalışıyorlar. Türkiye'yi sıkıntıya sokacakları konular var. Mezhepsel var, etnik var, ideolojik var. Yepyeni bir model koydular, Facebook var. 2.5 milyar gençlik buradan yönlendiriliyor. 2023 seçimlerine yönelik bir proje yürütülüyor. Son olarak beşinci kol olarak mafyayı da soktular. Bunların ordu içinde cuntaları kalmadı. FETÖ aparatları kalmadı. Bunların şu anda yapacakları toplumsal hareketler. Boğaziçi içinde nasıl gençler üzerinden bir hareketi başlattılar ve halen devam ettiriyorlar. Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti halkın içine katılarak, güya ziyaret ederken tahrik operasyonlarını yürütüyorlar. Kritik cümleler kullanıyorlar, tahriği artırıyor, tansiyonu yükseltiyorlar. Pandeminin de meydana getirdiği olayları kaşıyorlar. Şimdi bunun tipik ismi sen de biliyorsun, kontrollü kaostur.

Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç’tan A Haber canlı yayınında dikkat çeken açıklama: Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker ’omerta’ya mı güveniyor?

"OMERTA YASASI VARDIR, CAN GÜVENLİĞİ OLMADAN KONUŞMAZLAR"
ABD, muhalefet, İsrail, BAE halkasına son olarak eklenen mafya zincirini anımsatan Erandaç şu ifadeleri kullandı:

Kaosun 2 hedefi vardır. Belli sokak hareketleri ile iktidarın değiştirilmesi. İkincisi ise darbeler ile iktidarın devrilmesidir. Biden dedi ki, darbe ile yapmayacağız, seçimle devireceğiz. Devirmeyecekler. Sosyal hareketlerle, FETÖ, DHKP/C'yi uyandırarak hareket ediyorlar. Şimdi bu mafya reisini hazırlamışlar. Bu mafya reisine çok dikkatli bakalım. Karadağ, Arnavutluk oradan Fas'a geçmiş. Fas, CIA'in en önemli karargahlarından biridir. Fas üzerinden organize edilmiş. Fas üzerinde etkili olan bir diğer istihbarat örgütü Mossad'dır. Mossad, burada avlamış, devşirmiş. Omerta yasası vardır. Bir mafya lideri ciddi güven almadan, hayatını güven etmeden konuşamaz. Türkiye'ye dönme ihtimalini kaybetmiş, sürekli takip ediliyordu, Türk İstihbaratı peşindeydi.

Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç’tan A Haber canlı yayınında dikkat çeken açıklama: Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker ’omerta’ya mı güveniyor?

"2 MAYIS'TA BAŞLADI, 14 HAZİRAN'A YÖNELİK..."
Başkan Erdoğan'ın, Biden ile 14 Haziran'da yapacağı ilk zirve öncesi bu gündemin kasıtlı oluşturulduğu, Türkiye'nin görüşmeden güçlenerek dönmesinin engellenmeye çalışıldığını söyleyen Erandaç, sözlerini şöyle toparladı:

2 Mayıs'ta başlattılar, 14 Haziran'a yönelik masaya Cumhurbaşkanımız çok önemli bir toplantıya gidiyor, çok önemli bir kavşak. ABD ve Batı hata yaparsa dünyanın dengesi değişecek. Türkiye artık çok önemli bir bölgesel güç. Savunma Sanayii'nde müthiş hamleler var. Bu Türkiye'yi durduramazlar, bunun içinde yepyeni olaylar ile beşinci kol, devşirdikleri adamlar, sufle verdikleri muhalefet ile yürüyorlar. Erken seçim dedikodusu ile çok süratli hareket ediyorlar. Doğrudan doğruya erken seçim lafları oligarşik bürokrasiyi tahrik etmedir. Seçim geliyor diye memurların saflaşmasını sağlamaya yöneliktir. Biz bunların ciğerini biliyoruz. Seçimlere kadar devam edecektir bu durum...

Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç’tan A Haber canlı yayınında dikkat çeken açıklama: Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker ’omerta’ya mı güveniyor?

Gündemlerini suç örgütü lideri belirliyor!Gündemlerini suç örgütü lideri belirliyor! GÜNDEMLERİNİ SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ BELİRLİYOR!
Biden geldi Peker planı raftan indiBiden geldi Peker planı raftan indi BİDEN GELDİ PEKER PLANI RAFTAN İNDİ
Peker organize suç örgütüne flaş operasyon!Peker organize suç örgütüne flaş operasyon! PEKER ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜNE FLAŞ OPERASYON!
Sedat Peker için yakalama kararı!Sedat Peker için yakalama kararı! SEDAT PEKER İÇİN YAKALAMA KARARI!

Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç’tan A Haber canlı yayınında dikkat çeken açıklama: Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker ’omerta’ya mı güveniyor?
A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç’tan A Haber canlı yayınında dikkat çeken açıklama: Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker ’omerta’ya mı güveniyor?Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç’tan A Haber canlı yayınında dikkat çeken açıklama: Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker ’omerta’ya mı güveniyor?Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç’tan A Haber canlı yayınında dikkat çeken açıklama: Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker ’omerta’ya mı güveniyor?
Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
Katar’da kritik Gazze toplantısı! İstikrar Gücü’nün kaderi çizilecek: Masada Türkiye de var
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buluyor
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Kilo aldırır sanılıyor ama her ekmek aynı değil! Bu ekmek sindirimi destekliyor, kabızlığa iyi geliyor
  • Dışişleri Bakanlığı 104 aday meslek memuru alımı! İşte sınav takvimi ve şartları
  • Gram ve çeyrek altında tarihi seviyeler! Dev banka 2026 tahmini açıkladı
  • 17 Aralık TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var, Kuruluş Orhan yeni bölüm saat kaçta?
  • Emekliye 3'lü ödeme tablosu! SSK, BAĞ-KUR'luya kazançlı hesap: İkramiye+promosyon
  • 18-24 Aralık A101 aktüel kataloğu: Bu hafta A101 Aldın Aldın’da ne var?
  • KYK burslarına 2026’da zam var mı? Lisans, yüksek lisans ve doktora tutarları
  • Hava durumu raporu: Yağış yok, sis ve don uyarısı! İstanbul’da kar yağacak mı?
  • Bitlis'te okullar tatil mi, son durum ne? Hangi illerde kar tatili var?
  • Kuru öksürüğü şıp diye kesiyor! Mutfaktaki o ikili meğer mucizeymiş
  • Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’ndan duygusal paylaşım! “Aylarca yolunu gözledik…”
  • Özür Dilerim filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Özür dilerim ne zaman, nerede çekildi?
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS