aHaber
26 Şubat 2021, Cuma
  • ANA SAYFA
  • CANLI YAYIN
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      • Medya
      Özel Video Haber Özel Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza Belgesel Kuşağı Klipler Portre Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Bir insan bir hikaye Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Erkan Tan İle Sabah Ajansı 15 Temmuz
  • ÖZEL VİDEO
  • KLİPLER
  • A HABER RADYO
  • ANALİZ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL VİDEO
  • ÖZEL HABER
  • CANLI
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
      • Apara Radyo
  • OTOMOBİL
  • MEDYA
  • GALERİ
  • TÜRKİYE KUPASI
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Kuruluş Osman Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hercai Bir Zamanlar Çukurova Akıncı Maraşlı Kardeşlerim Hercai Eski Diziler
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Özel Haber Klipler Analiz Portre Yazarlar Son Dakika Yaşam Magazin Teknoloji Otomobil Din Tarih Sağlık Medya Ramazan
      Galeri Başkan Erdoğan Tarihi Atlas Sineması'nı açtı! Törene ünlü isimler Jason Statham ve Guy Ritchie de katıldı Otomobil kamyona ok gibi saplandı! Kırıkkale'de korkunç kaza TC Kimlik numarasını nasıl ezberlediniz? Hangi zeka türüne sahipsiniz? İşte kimlik numarası ezberlemeye göre zeka testi Seni Çok Bekledim’in yıldızı Özcan Deniz’in yaşı herkesi şaşırttı! Bakın kaç yaşındaymış… Arka Sokaklar'ın Hakan'ı sosyal medyayı salladı! Bakın Ozan Çobanoğlu babası kimmiş Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç'in makyajsız hali şaşırttı! Kıvanç Tatlıtuğ'dan 750 bin TL’lik korona önlemi Kırmızı Oda dizisinin Doktor Piraye'si herkesi şaşırttı! Tülin Özen meğer...
      Üye Girisi / Üye Ol Namaz Vakitleri RSS Bize Ulaşın Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası
  • BİZE ULAŞIN
Namaz Vakitleri şehir ara
    Haberler Gündem Haberleri Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Kağıthane Meydanı Açılış Töreninde önemli açıklamalar

    Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Kağıthane Meydanı Açılış Töreninde önemli açıklamalar

    Son dakika haberine göre Kağıthane Meydanı açılışında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'un yıldızı haline getirecek yatırımları hayata geçiyoruz. 620 yataklı hastaneyi inşallah yakında tamamlıyoruz. Metroyu önümüzdeki bahar aylarında açmayı planlıyoruz. İlçemize 2 millet bahçesi kazandırmanın hazırlığı içerisindeyiz." dedi. Başkan Erdoğan, "Salgın gibi küresel bir sağlık krizine ve bununla bağlantılı olarak giderek derinleşen ekonomik sıkıntılara rağmen Türkiye'nin hedeflerine doğru yürümekten vazgeçmemesi bazılarını şaşırtıyor, hatta çıldırtıyor. Dışarıdaki şaşkınları anlayabiliyoruz ama maalesef içerideki şaşkınları anlayamıyoruz. Ağızlarını her açtıklarında demokrasiden, haktan, hukuktan, adaletten bahsedenlerin AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na yönelttikleri tehditlere baktığımızda katıksız bir faşizmin izlerini görüyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Biz bunları herkesi benzer ithamlarla suçladıkları halde, kendi partileri içindeki taciz, tecavüz, hırsızlık hadiselerine kör, sağır kalmalarından biliriz. Biz bunların ciğerini biliriz. 2023'e kadar milletimize tüm bu gerçekleri anlatacağız." diyerek CHP'ye sert çıktı.

    GÜNDEM
    Giriş Tarihi: 18.12.2020 Güncelleme Tarihi: 18.12.2020
    ABONE OL

    Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nden Kağıthane Meydanı'nın açılış törenine canlı bağlantıyla katıldı.

    Kağıthane ve Sadabad'ın İstanbul'un üzerine şiirler ve şarkılar yazılan nadide yerlerinden biri olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bir safa bahşedelim gel şu dili naşada/Gidelim servi revanım yürü Sadabada'a." dizelerini seslendirdi.

    Gönüllerde böylesine derin izler bırakan bu nadide ilçenin tabii ve tarihi güzelliklerine uygun şekilde geliştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdoğan, meydan düzenlemesinin, Sultan Abdülaziz'den Sultan Abdülhamid'e kadar ecdadın hatıralarını yaşatan bu ilçenin cazibesini daha da artıracağına inandığını söyledi.

    SEYRANTEPE'DEKİ 620 YATAKLI HASTANE YAKINDA TAMAMLANIYOR
    Erdoğan, bunun dışında pek çok alanda Kağıthane'yi İstanbul'un parlayan yıldızı haline getirecek yatırımları hayata geçirdiklerini anlatarak, "İlçemiz için önemini bildiğim ve Seyrantepe'de inşası süren 620 yataklı hastaneyi inşallah yakında tamamlıyoruz. Metromuzun Kağıthane havalimanı bölümünü inşallah önümüzdeki bahar aylarında hizmete açmayı planlıyoruz. Kentsel dönüşüm projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla iş birliği halinde sürüyor." diye konuştu.

    İlçeye iki millet bahçesi kazandırmanın hazırlığı içinde olduklarını belirten Erdoğan, millet kıraathanesi, çocuk kütüphanesi, uzay evi, sosyal medya stüdyosu gibi hizmetlerle çocukların önüne yeni dünyalar açıldığını kaydetti.

    Erdoğan, sosyal yardım merkeziyle dar gelirli vatandaşlara, maharetli eller çarşısıyla kadınlara, istihdam hizmet noktasıyla işsizlere, engelli hizmet merkeziyle engellilere, bağımlılıkla mücadele merkeziyle özellikle tütün, alkol, madde ve internet bağımlılığına yönelik hizmetlerin mücadele bazında verildiğini dile getirdi.

    Teker teker saymaya kalkılırsa saatler, günler sürecek bu çalışmalar sayesinde Kağıthane'nin geleceğe hazırlandığını vurgulayan Erdoğan, bu güzel hizmetleri ilçeye kazandıran belediye başkanı ve ekibini, çalışmalarda emeği geçen herkesi tebrik etti.

    KATIKSIZ BİR FAŞİZMİN İZLERİNİ GÖRÜYORUZ
    Başkan Erdoğan, seçimlerde şehirleri kendi hikayelerine uygun projelerle donatma sözü verdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

    "Ülkemizin dört bir yanında belediyelerimizle birlikte bu sözü yerine getirecek yatırımları hayata geçiriyoruz. Millet bahçeleriyle, yeşil alanlarla, millet kıraathaneleriyle, kentsel dönüşüm projeleriyle, restorasyonlarla şehirlerimizin çehrelerini değiştiriyoruz. Çocuklara, gençlere, yaşlılara, engellilere, kadınlara yönelik özel projelerle sosyal destek programlarıyla milletimizin her kesimine hizmet götürüyoruz. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora kadar geniş bir alanda son 18 yılda kurduğumuz güçlü altyapı üzerinde yepyeni bir Türkiye inşa ediyoruz. Elbette bu kutlu yürüyüşte önümüze pek çok engel de çıkıyor, pek çok tuzakla da karşılaşıyoruz."

    Allah'ın yardımı ve milletin desteğiyle üstesinden gelinen her saldırının kendilerini hedeflere ulaşma konusunda çok daha kararlı, çok daha azimli hale getirdiğini vurgulayan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

    "Salgın gibi küresel bir sağlık krizine ve bununla bağlantılı olarak giderek derinleşen ekonomik sıkıntılara rağmen Türkiye'nin hedeflerine doğru yürümekten vazgeçmemesi bazılarını şaşırtıyor, hatta çıldırtıyor. Dışarıdaki şaşkınları anlayabiliyoruz ama maalesef içerideki şaşkınları anlamakta zorluk çekiyoruz. Ağızlarını her açtıklarında demokrasiden, haktan, hukuktan, adaletten bahsedenlerin AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na yönelttikleri tehditlere baktığımızda katıksız faşizmin izlerini görüyoruz. Ne diyorlar? İktirara gelirsem AK Parti'yi kapatacağız, diyorlar. AK Parti'yi destekleyen iş adamlarının şirketlerine el koyacağız, diyorlar. AK Parti'ye karşı muhalefet etmeyen medya kuruluşlarının kapısına kilit vuracağız, diyorlar. AK Parti'yle çalışan memurları işten acağız, diyorlar. AK Parti'de görev yapanların mallarına, mülklerine el koyacağız, diyorlar. Daha bunun gibi pek çok zırvayı dillerine doluyorlar. E nerede kaldı sizin demokratlığınız, hukuk devletine bağlılığınız, insana saygınız."

    BİZ BUNLARIN CİĞERİNİ BİLİRİZ

    Başkan Recep Tayyip Erdoğan, şöyle devam etti:

    "Tabii biz bunları tek parti diktatörlüğü döneminden biliriz. Biz bunları 27 Mayıs'ta milletin seçtiği başbakanı ve bakanları alçakça dar ağacına göndermelerinden biliriz. Biz bunları her darbenin, her muhtıranın, her cuntanın içinde veya arkasında yer almalarından biliriz. Biz bunları ülkenin yerli ve milli sanayisini, ekonomisini, ticaretini, altyapısını engellemek için attıkları taklalardan biliriz. Biz bunları yıllarca milletimize inancından ve kültüründen özellikle kız evlatlarımıza başörtülerinden dolayı yaşattıkları eziyetlerden biliriz. Biz bunları herkesi benzer ithamlarla suçladıkları halde kendi partilerinin içindeki taciz, tecavüz, hırsızlık hadiselerine kör, sağır, dilsiz kesilmelerinden biliriz. Bu kadar tacizler oldu, bu kadar tecavüzler oldu partinizin içinde. Sesleri çıktı mı? Çıkmadı. Velhasıl biz bunların ciğerini biliriz, ciğerini."

    BU MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ
    Erdoğan, 2023'e kadar millete hem bu gerçekleri hem de ülkeye kazandırdıkları hizmetleri bıkmadan, usanmadan gece gündüz çalışarak anlatacaklarını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

    "Türkiye'nin 2053 vizyonunu hayata geçirebilmesi için 2023'ün ne kadar önemli olduğu konusunda her vatandaşımızı ikna edeceğiz. Kapısını çalmadık, gönlünü kazanmadık tek bir fert bırakmayana kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Yürüttüğümüz mücadeledeki en büyük gücümüzün altına imza attığımız hizmetler olduğunu asla unutmadan yatırım yapmaya, proje üretmeye, eser inşasına devam edeceğiz. Açılışını yaptığımız Kağıthane Meydan Projesi işte bunun örneklerinden biridir. Bir kez daha meydanımızın ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyor, tüm Kağıthanelileri bu güzel eserle beraber mutlu bir şekilde baharı kutlamaya özellikle davet ediyorum."

    Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da katıldı.

    Kurdele kesimi sırasında meydana ilişkin bilgi de veren Erdoğan, "Burada şimdi çok değişik ağaç çeşitleri var. Yeşil bitkilerimiz var. Bodur ağaç çeşitlerimiz var. Bunlarla tabii Kağıthane Meydanı çok daha güzel bir hale geldi. İnşallah baharla birlikte burada anneler çocuklarıyla, yavrularıyla çok daha farklı bir şekilde vakit geçirebilecekler." diye konuştu.

    Erdoğan'ın konuşmasının ardından meydanın açılış kurdelesi Bakan Kurum, Vali Yerlikaya, Kağıthane Belediye Başkanı Öztekin ve AK Parti İl Başkanı Şenocak ve bazı katılımcılarca kesildi.

    Erdoğan, açılışta kullanılan makasların günün hatırasına kurdeleyi kesenlerde kalmasını istedi.

    Başkan Erdoğan: Tedbirler aldık, alıyoruz ve alacağız BAŞKAN ERDOĞAN: TEDBİRLER ALDIK, ALIYORUZ VE ALACAĞIZ

    A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
    GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
    • A A
    DİĞER
    ahaber.com.tr
    • VİDEO
    • CANLI YAYIN
    • PROGRAMLAR
      • Düşünce Atlası
      • Yaz Boz
      • Kadraj
      • Toplumsal Hafıza
      • Canan Barlas ile Gündem
      • Arka Plan
      • Memleket Meselesi
      • Seyahatname
      • Belgesel Kuşağı
      • Diplomasi
      • Söz Teması
      • Medya Dünyası
      • İş'in sırrı
      • Dijital Çağ
      • Z Raporu
      • 1.Sayfa
    • Üye Girişi
    • Üye Ol
    • A HABER ÖZEL
    • GÜNDEM
    • EKONOMİ
    • SON DAKİKA
    • YAŞAM
    • DÜNYA
    • SPOR
    • MAGAZİN
    • TEKNOLOJİ
    • OTOMOBİL
    • DİN
    • TARİH
    • SAĞLIK
    • YAZARLAR
    • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
    • GALERİ
      • En Yeniler
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Ekonomi
      • Magazin
      • Spor
      • Otomobil
      • Teknoloji
    • RSS
    • BİZE ULAŞIN
    • KÜNYE
    • VERİ POLİTİKASI
    • KARİYER
    • FREKANSLAR
    • ARŞİV
    • YAYIN AKIŞI
    • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
    Daha Fazla Gör
    • Son dakika video izle
    • Son dakika haberleri
    • A Haber analiz
    • Gündem haberleri
    • Ekonomi haberleri
    • Otomobil haberleri
    • Namaz vakitleri
    • Hava durumu
    • İstanbul Yol durumu
    • Atv canlı yayın izle
    • Spor haberleri
    • Foto galeri
    • Son dakika emekli haberleri
    • Teknoloji haberleri
    • A Haber programlar
    • Sabah – Takvim yazarları oku
    • Kuruluş Osman izle
    • Gazete manşetleri
    • Instagram dondurma
    • Başvurana anında ödeniyor! Acil nakit ihtiyacı olana kredi fırsatı! 10.000, 15.000 ve 50.000'e kadar...
    • Son dakika: Bilim Kurulu üyesi açıkladı! O iller için normalleşme sinyali! İstanbul, İzmir, Ankara...
    • Merak uyandıran detay! Kafeler, restoranlar ve kıraathaneler ne zaman açılacak? 30, 45 ve 50 detayı...
    • MEB son dakika duyuruları: Lise sınavları iptal mi, ertelenecek mi? Lise sınavları için flaş gelişme...
    • SGK müjdeyi verdi! Başvuranın borcu siliniyor! Ana para ve faizler...
    • %17,5 zam oranı: Yüz binlerce işçiye müjde! 4D'li taşeron işçi maaş zammı açıklandı mı? Yüzdelik dilim miktarı...
    • Bankalar da yasağa uydu! Artık o şart aranmayacak! Mayıs ayından itibaren...
    • Emeklinin elini rahatlatacak maaş teklifi: Emekliye en az 2.825 TL! Son dakika müjdesi...
    • Fiyatlar dibe vurdu! Araba almak isteyenlerin yüzünü güldürdü! İşte uygun fiyatlı SUV araçlar...
    • Başvuranın borçları siliniyor! E-devlet üzerinden yapılıyor! Anapara da faizler...
    • Lupin hayran bıraktı! Müjdeli haber geldi! Lupin 2. sezon ne zaman başlayacak?
    • 4 yıl önce buldu köşeyi döndü! Şimdi paraya para demiyor! Daha 15 yaşında...
    • ahaber.com.tr
    • iPhone iPhone
    • Android Android
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • Flipboard Flipboard
    • Youtube
    • RSS
    Untitled Document
    Copyright © 2021 Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ HABERLEŞME VE YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ
    ANA SAYFA