CHP'nin örtbas etmeye çalıştığı taciz skandalında dikkat çeken detay! Yasin Ilgar Canan Kaftancıoğlu'nun akrabası çıktı
Son dakika haberi... CHP’de Özlem Hanelçi’nin açıklamalarıyla gün yüzüne çıkan taciz skandalı ile ilgili şoke eden bir detay ortaya çıktı. Parti yönetiminin örtbas etmeye çalıştığı taciz skandalında Hanelçi’nin işaret ettiği Yasin Ilgar, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun akrabası çıktı.
CHP'de son günlerde ortaya çıkan taciz ve tecavüz skandalı gündeme bomba gibi düştü. Tecavüzcü CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yakın arkadaşı çıkmış, söz konusu olay basına yansımasın diye CHP'li üst düzey yetkililer devreye girmişti.

Tecavüz skandalının ortaya çıkmasının ardından CHP'li Barış Yarkadaş da sessiz kalamamış yönetimde örtbas etmek isteyenlere büyük tepki göstermişti.
Tüm bunlar yaşanırken Avcılar teşkilatında da taciz skandalı gün yüzüne çıktı.

Önceki gün Maltepe'de bir taciz ve tecavüz girişimi ila sarsılan CHP'de Avcılar İlçe Teşkilatı eski üyesi Özlem Hanelçi 'CHP'de kadın siyasetçi olmak zor' ifadelerini kullandı. Mağdur kadın iki CHP'li yöneticinin tacizini anlatırken, durumun parti içinde hem üzerinin örtülmek istenmesi hem de alay konusu edilmesine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Hanelçi, "Kemal Kılıçdaroğlu'na da tacizi yazarak duyurdum ama hiçbir işlem yapılmadı. CHP'de bu tür şeylere işlem yapılmaz. Hep üstü örtülür. Beni itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Bu yapıdan dolayı partiden istifa ettim." açıklamasında bulundu.




