Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan İzmir'de depremi açıklaması: Okullarımızla ilgili sıkıntılı bir durum bulunmuyor

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan İzmir'de depremi açıklaması: Okullarımızla ilgili sıkıntılı bir durum bulunmuyor

Son dakika haberi.. Twitter'dan açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İzmir'de meydana gelen deprem sonrası okullarla ilgili sıkıntılı bir durumun bulunmadığını bildirdi.

Bakan Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İzmir merkezli depremde yaşamını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Bakan Selçuk, "Okullarımızla ilgili sıkıntılı bir durum bulunmuyor. Duamız ve çabamız, enkaz altındaki tüm vatandaşlarımıza sağ salim kavuşmak için." açıklamasında bulundu.

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan İzmir'de depremi açıklaması: Okullarımızla ilgili sıkıntılı bir durum bulunmuyor - 1

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin