A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
19 Aralık 2025, Cuma
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Epstein skandalında yeni gelişme! Demokratlar 68 yeni fotoğraf paylaştı Yıllar öncesinden sinyal veriyor! Uzmanlar tek tek sıraladı: Beyni içten içe tüketen altı belirti Hemen o ayarı değiştirin! Kurutma makinesindeki faturayı uçuran o detay Zihni genç tutmanın sırrı ondaymış! Kahvaltıların baş tacı: Bir dilim bile yetiyor 18 Aralık ATV yayın akışı! Kim Milyoner Olmak İster neden yok, yeni bölüm ne zaman? Evinizde bu eşyalar varsa dikkat! En masum görüneni bile hastalık saçıyor Titanic efsanesinin gizli hazinesi! Yönetmen James Comeron servetiyle gündem oldu 19 Aralık Cuma namazı saati | Cuma namazı saat kaçta? İstanbul, Ankara, İzmir…
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri “Merdan Yanardağ 1 lira almadı” denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer'den "dekontları mevcut” açıklaması

“Merdan Yanardağ 1 lira almadı” denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer'den "dekontları mevcut” açıklaması

Giriş: 01.09.2020 18:56 Güncelleme: 01.09.2020 19:18
Merdan Yanardağ 1 lira almadı denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer’den dekontları mevcut açıklaması

Yurt Gazetesi’nin sahibi ve CHP eski Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat; CHP’yi destekleyen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından fonlanan Tele-1 Televizyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Durdu Özbolat ve Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer; Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a Tele 1 Televizyonu'nun kuruluşu hakkında yeni sorular sordu. Özbolat; "Tele 1'in kaynağını açıklamazsan sana sorarım; kaynak benden çaldığın paralar mı yoksa Akın İpek'ten aldıkların mı? Tele 1'in kaynağı nedir onu açıkla" dedi.

Merdan Yanardağa zor soru! 2 bin liraya iş isterken Tele 1i nasıl kurdun?Merdan Yanardağa zor soru! 2 bin liraya iş isterken Tele 1i nasıl kurdun? MERDAN YANARDAĞ'A ZOR SORU! "2 BİN LİRAYA İŞ İSTERKEN TELE 1'İ NASIL KURDUN?"


Merdan Yanardağ 1 lira almadı denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer’den dekontları mevcut açıklaması

Bilal Başer; Merdan Yanardağ'ın 1 lira almadığı iddialarını yalanladı ve "Yurt'un Finans Müdürü olarak belgelendirebileceğim Merdan Yanardağ'ın şahsına gönderdiğimiz tutar 528.100,00.-TL'dir. (Dekontları mevcuttur)" ifadelerini kullandı.



ÖZBOLAT: "MERDAN YANARDAĞ'A TELEVIZYONUNU HANGİ PARAYLA KURDUĞUNU SORUYORUM"

Durdu Özbolat; Yurt Gazetesi'nin sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından açıklamada bulundu ve Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a Tele 1 Televizyonu'nun hangi parayla kurulduğunu sordu.

Özbolat; "Ben Durdu Özbolat olarak Merdan Yanardağ'a televizyonunu hangi parayla kurduğunu soruyorum, o bana cevap vermektense hakaret ediyor. Tam bir suçlu psikolojisi ile verilen bu tepkinin altında yatan nedeni sorgulamayı kamuoyunun takdirine bırakıyorum" dedi.

Merdan Yanardağ 1 lira almadı denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer’den dekontları mevcut açıklaması

Durdu Özbolat, şunları söyledi:

"Yurt Gazetesi'nin aylık gideri (Türksat, maaşlar ve TV) 100 bin dolar, Yanardağ'ın şahsına verdiğimiz 528 bin şahsına ve gazete için 25 milyon doların idaresi Yanardağ'ın elindeydi. Kaynağımızın belli olduğu bu paralar nereye gitti? (Ödemenin belgeleri mevcuttur)"

"TELE 1'IN KAYNAĞI NEDİR ONU AÇIKLA?"

"Ben Durdu Özbolat, Merdan Yanardağ'ın bu akşamki sözlerine cevabımdır. Ben Yurt Gazetesi'ni evimi, otelimi, özel okulumu enerji hisselerimi satıp 25 milyon dolar harcayarak kurdum, kaynağım belli. Sen Tele 1'in kaynağı nedir onu açıkla?"

Merdan Yanardağ 1 lira almadı denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer’den dekontları mevcut açıklaması

"YANARDAĞ TELEVIZYONU VE GAZETEYI BATIRIP GİTTİ"

"Merdan Yanardağ televizyonu ve gazeteyi batırıp gitti, borçlarla boğuşan biz mi dolandırıcıyız yoksa batırdığı gazetenin arkasından 'maaş gaspçısı' diye konuşanlar mı dolandırıcı?"

"KAYNAK BENDEN ÇALDIĞIN PARALAR MI YOKSA AKIN İPEK'TEN ALDIKLARIN MI?"

"Tele 1'in kaynağını açıklamazsan sana sorarım; kaynak benden çaldığın paralar mı yoksa Akın İpek'ten aldıkların mı? Barış TV'yi satarak aradan aldığın komisyonla Tele1'i kurdun, Barış TV'yi kime sattın?"

"Yurt Gazetesi çalışanlarının maaşlarını kaynağım belli olduğu için ödeyemediğim zamanlar oldu ama borcumu hem çalışanlarıma hem piyasaya ödedim, ödemeye de devam ediyorum."

Merdan Yanardağ 1 lira almadı denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer’den dekontları mevcut açıklaması

"SEN BAŞKASININ KESESIYLE PATRONLUK YAPTIN"

"Yurt Gazetesi'nde çalışan ve maaş aldıkları belli olan 210 personel vardı. Sen başkasının kesesiyle patronluk yaptın ama şu an her birine aylık 5 bin dolar verebiliyor musun? Ben bunu belgelerle ispat ederim, sen yalanlarını ispatlayabilir misin?"

"Merdan Yanardağ 80 öncesi sosyalist, 80 sonrası Kürtçü, Ergenekoncu, Hazirancı, FETÖ'cü… Bu nasıl çizgi?"

Merdan Yanardağ 1 lira almadı denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer’den dekontları mevcut açıklaması

BAŞER: "PARALAR MERDAN YANARDAĞ'IN ŞAHSİ HESABINA GİTTİ"

Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer de; Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın şahsına gönderdikleri tutarın 528 bin 10 TL olduğunu, Merdan Yanardağ'ın kuruluşundan itibaren 25 milyon dolar harcattığını açıkladı.

Bilal Başer, şunları söyledi:

"Yurt'un Finans Müdürü olarak belgelendirebileceğim Merdan Yanardağ'ın şahsına gönderdiğimiz tutar 528.100,00.-TL'dir. (Dekontları mevcuttur). Ayrıca kuruluşundan itibaren harcattığı 25 milyon dolar da cabası…"

"İlyas Başar'ın iddialarına göre Merdan Yanardağ'ın -1- lira almadığını savunmakta, her platformda belgeli olarak hepsini izah edebilirim. Paralar şahsi hesabına gitti. Savunduğuna göre birlikte mi yediniz sorusu geliyor akla?"

"Durdu Özbolat gazetenin hiçbir zaman ne yayın politikasına ne de yönetimine karışmamıştır. Çalıştırılan tüm işçiler bizzat Merdan Yanardağ tarafından işe alınmış ve çıkışlarıda yine onun tarafından onaylanmıştır."

Merdan Yanardağ 1 lira almadı denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer’den dekontları mevcut açıklaması

"TÜM PERSONELLER ABC GAZETESİNDE ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞTIR"

"Yurt Gazetesi'nn kuruluşundan itibaren çalıştırılan ve Merdan Yanardağ'ın Yurt'a yaptığı operasyon ile işten ayrılan tüm personeller ABC Gazetesinde çalışmaya başlamıştır."

"GEREK YAZILI EVRAK GEREKSE MAİL YOLUYLA KAYITLI"

"Bu konularda tüm söylediklerim gerek yazılı evrak gerekse mail yolu ile başından bu tarafa kayıtlıdır. Her mecrada ve platformda delilleri ile ispat edebilirim."

"TELE 1 AKIN İPEK'İN DESTEĞİYLE KURULMUŞ BİR KANALDIR"

Yurt Gazetesi'nin sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından; Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın iddialarına cevap verdi ve "Tele 1 Akın İpek'in desteğiyle kurulmuş bir kanaldır" denildi.

Merdan Yanardağ 1 lira almadı denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer’den dekontları mevcut açıklaması

Yurt Gazetesi'nin açıklaması şöyle:

"Tele 1 Akın İpek'in desteğiyle kuruldu! Dün akşam saatlerinde Cüneyt Özdemir'in paylaştığı bir haber üzerinden Yurt Gazetesi'ni hedef alan eski çalışanımız Merdan Yanardağ'a Durdu Özbolat'ın cevabıdır."

"DURDU ÖZBOLAT, MERDAN YANARDAĞ'I İŞE İHTİYACI OLDUĞU İÇİN TANIMIŞTIR"

"(…) '2 bin lira maaşla çalışan Merdan Yanardağ, TELE 1'i kurup nasıl medya patronu oldu?' başlıklı haberde Yurt Gazetesi sahibi Durdu Özbolat'ın açıklamalarından yola çıkarak gazetemizi hedef alan Merdan Yanardağ'a cevabımızdır. Özbolat kendisini Necdet Saraç ve Birsen Temur aracılığıyla, işe ihtiyacı olduğu için tanımıştır. Yanardağ, milletvekili danışmanı olarak başladığı işte Özbolat'ın güvenini kazanarak TV'nin başına geçmeyi başarmıştır. Ancak TV henüz faaliyete geçmeden Merdan Yanardağ, Kıbrıs'ta bir TV kanalı alınmasını önermiş, Özbolat da Türkiye'de TV kanalı kapatılırsa Kıbrıs üzerinden yayınlara devam edilebileceğini düşündüğü için öneriyi kabul ederek Metin Şadi'den Kıbrıs AS TV'yi almıştır. Aradan 1 hafta geçtikten sonra Yanardağ, bazı belgelerle gelerek TV yanında bir de gazete kurulmasının çok iyi olacağını belirtmiş, yaptığı fizibilite çalışması ile ek bir maliyet olmayacağını taahhüt etmiştir."

Merdan Yanardağ 1 lira almadı denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer’den dekontları mevcut açıklaması

"YANARDAĞ'IN YURT İSMİNİ VE HAKLARINI ÜZERİNE TESCİL ETTİ"

"Rapora göre gazetenin maliyeti en fazla 1 milyon doları bulmakta, tiraj ise 3 ayda 70 bine ulaşmakta idi. Özbolat bu teklifi de makul görmüş ve kabul etmiştir. Gazete isminin Yurt olmasını Yanardağ önermiş, Özbolat ise kabul etmiştir. Ancak Yanardağ'ın Yurt ismini ve haklarını üzerine tescillettiği sonradan ortaya çıkmış, Özbolat ise aradaki güven bağına dayanarak bunu sorgulamamıştır. Kadroyu kurmaya başlayan Yanardağ, henüz yayın hayatına başlamayan TV kanalı için astronomik harcamalar yapmaya başlamış ve Özbolat bu harcamaları görünce sektörden çekilmeyi düşünmüştür. Fakat daha sonra güvendiği bir tanıdığının araya girmesi ile sektörde kalmaya karar vermiştir."

"YAKLAŞIK 30 – 35 BİN GAZETE HURDAYA, GELİRLERİ DE BAŞKALARINA GİTMİŞTİR"

"Merdan Yanardağ kadrosunu kurarken yakınlarını yüksek maaşlarla işe almaya başlamıştır. TV'nin başına geçen Yanardağ ise gazeteyi görünce TV'yi boşlamıştır. Günde 80 bin adet basılan gazetenin satışı 15 – 20 bin olsa da tirajın yüksek görünmesi için gazete alındığını Özbolat öğrenmiştir. Yaklaşık 30 – 35 bin gazete hurdaya, gelirleri de başkalarına gitmiştir. Daha sonra cezaevine girip çıkan Merdan Yanardağ, tekrar Özbolat'ın yanına gelmiş, gazete ve TV'nin başına geçmiştir."

Merdan Yanardağ 1 lira almadı denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer’den dekontları mevcut açıklaması

"İNTERNET ŞİFRELERİNİ ALARAK GAZETENİN ÇIKMAMASI İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR"

"Gazete çalışanlarının bir kısmının sendikalı olmak istemesi üzerine Merdan Yanardağ bu duruma olumsuz bakmış, Özbolat ise sendikaya evet diyeceklerini açıklamıştır. Özbolat'ın gazete dağıtımını Yay-Sat'a aktarması üzerine sendika imzası günü Yanardağ 24 saat içinde işten ayrılmıştır. Giderken yazarları da çağırmış, internet şifrelerini de alarak gazetenin çıkmaması için elinden geleni yapmıştır."

İPEK, TERÖRİST BAŞI FETULLAH GÜLEN HAKKINDA "HOCAEFENDİ'NİN BİR GÜLÜŞÜNE TÜM MALIMI FEDA EDERİM" DEMİŞTİ

Akın İpek, terörist başı Fetullah Gülen hakkında "Hocaefendi'nin bir gülüşüne tüm malımı feda ederim" ifadelerini kullanmıştı. Firari olan Akın İpek, FETÖ'nün finans kaynaklarından sorumlu örgüt yöneticisi ve İngiltere'de yaşıyor.

Merdan Yanardağ 1 lira almadı denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer’den dekontları mevcut açıklaması
YANARDAĞ: "İSTANBUL'U KAZANAN EKİP BELLİDİR. BUNU HEP BERABER KAZANDIK"

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, kanalın sabah haberlerini sunan Korkusuz Gazetesi Yazarı Can Ataklı'nın CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu'na yönelik sözleri sonrası canlı yayında açıklamalarda bulunmuştu.

Yanardağ, Can Ataklı dahil herkesin muhalefeti eleştiremeyeceğini açık açık ifade etmiş, yandaş yayın çizgilerini sürdüreceklerini söylemiş ve "İstanbul'u kazanan ekip bellidir. Bunu hep beraber kazandık. Bunun başında da, bunu simgeleyen kişi de Ekrem İmamoğlu'dur" ifadelerini kullanmıştı.

Merdan Yanardağ 1 lira almadı denildi! Yurt Gazetesi Finans Müdürü Bilal Başer’den dekontları mevcut açıklaması

CAN ATAKLI ÖZÜR DİLEDİ

TELE1'de yayın yapan Can Ataklı, İBB'nin Başakşehir Şehir Hastanesi yollarını yapmamasının büyük bir hata olduğunu söyledi, "Böyle işbilmezlik, böyle acemilik, böyle çapsızlık İstanbul'a yakışmıyor" dedi.

Bir gün önce, 'Kimse kusura bakmasın' diyerek tüm gerçekleri her durumda söyleyeceğini ifade eden Ataklı, bir sonraki gün İBB'den gelen telefonlarla özür diledi.

Ataklı canlı yayında, "Belediye Başkanlığı başta Ekrem İmamoğlu üzülmüşler. Şunu söyleyeyim, çekinmem. Efendim ben eleştirilerimi üzmek, aşağılamak ve karalamak için yapmam. Üzüntü yarattıysam özür dilerim üzüntü yarattıysam ama eleştirilerim baki. Ben onları söyledim. 'Efendim yanlış anlaşıldı, maksadını aştı' değil. Çok net söyledim sadece sert söyledim. Şimdi Ekrem İmamoğlu'ndan bahsettik. Gönlünü de alalım. Çok güzel klip var belediyenin hazırladığı. Hazır mı arkadaşlar 23 Nisan'la ilgili? Onu da seyredelim ve diğer konularımıza devam edeceğiz" dedi.

MERDAN YANARDAĞ'DAN YANDAŞLIK İTİRAFI

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, yaşananlar sonrası canlı yayında muhalefeti eleştirmeyeceklerini beyan eden bir açıklama yaptı. Yanardağ, kanalın siyasi yayın çizgisine Ataklı dahil herkesin uyacağını söyledi.

Merdan Yanardağ'ın şunları söyledi:

"Üzerinde duracağım bir şey daha var. Kamuoyunda tartışılıyor. Bizim sabah program yapan Can Ataklı arkadaşımız, dün İBB'ye yönelik eleştirileri baya tartışmalara yol açtı. Kendisi gerekli açıklamayı yaptı ve özür diledi. Bu açıklamayı yapmak zorunluluk oldu, çünkü bugün epey bir talep geldi. TELE1 hiçbir şekilde kendi yayın çizgisinden sapma içine girmeyecektir. Bu Can Ataklı için de bu böyledir. Kendisi 2 yıldır yolun önemli bir bölümünde bizimledir. Kendisi deneyimli bir gazetecidir gerekli davranacaktır. Tele1'in genel bir yayın siyaseti var. Biz bunu beraber belirledik. Herkes bu yayın çizgisine uygun davranacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Kimseyi üzmek, hakaret etmek, eleştiri sınırlarını aşarak yorum yapmak söz konusu olmayacaktır"

MERDAN YANARDAĞ VE CAN ATAKLI'NIN KONUŞMALARININ ARDINDAN REKLAMLAR GELDİ

Can Ataklı'nın özrü sonrası Merdan Yanardağ'ın İBB ve muhalefete yandaşlık çizgisinden vazgeçmeyeceğini ilan etmesi sırasında CHP'li belediyelerden gelen reklamlar dikkat çekti. Yanardağ'ın kamuoyunu bilgilendirdiği sırada Kuşadası Belediyesi'nin reklamının geçmesi CHP'li belediyelerden gelen reklamlar ile kanalın geri adım attığı yorumlarına neden oldu.

(KENAN KIRAN / SABAH)

Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
Başkan Erdoğan’dan Filistin mesajı: Gazze için mücadele sürecek
İDEFİX REKLAM
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Yıllar öncesinden sinyal veriyor! Uzmanlar tek tek sıraladı: Beyni içten içe tüketen altı belirti
  • Hemen o ayarı değiştirin! Kurutma makinesindeki faturayı uçuran o detay
  • Zihni genç tutmanın sırrı ondaymış! Kahvaltıların baş tacı: Bir dilim bile yetiyor
  • 18 Aralık ATV yayın akışı! Kim Milyoner Olmak İster neden yok, yeni bölüm ne zaman?
  • Evinizde bu eşyalar varsa dikkat! En masum görüneni bile hastalık saçıyor
  • Titanic efsanesinin gizli hazinesi! Yönetmen James Comeron servetiyle gündem oldu
  • 19 Aralık Cuma namazı saati | Cuma namazı saat kaçta? İstanbul, Ankara, İzmir…
  • Tam bir şifa bombası çıktı! Dünyanın en sağlıklı meyvesi açıklandı: Gözümüzün önündeymiş
  • Her şeyi kendi lehine çevirebilen 3 burç: Çıkarlarını hep ön planda tutarlar
  • 19 Aralık Cuma hutbesi konusu ve tam metni: “Her Anımızı Ebedi Kazanca Dönüştürebiliriz”
  • Lekeler bile çağa ayak uydurdu! Temizlikte bilmediğiniz büyük değişim
  • DSİ 328 personel alımı başvuru ekranı: Başvuru şartları neler, kadro dağılımı belli mi?
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS