Tandırda odun ateşinde saatlerce pişiyor! Genellikle kahvaltı sofralarında otlu peynir ile tüketiliyor

Son dakika haberine göre: Siirt'te kepekli unla hazırlanan, tandırda uzun sürede pişirilen, uzun süre bayatlamayan kuru ekmek ıslatılarak tüketiliyor. Kuru ekmek, genellikle kahvaltı sofralarında otlu peynir ile tüketiliyor.

Siirt'te kepekli unla hazırlanan kuru ekmek, tandırda odun ateşinde yaklaşık 12 saatte pişiriliyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.