Sosyal medyaya tartıştı! Sokak ortasında vurdu

Denizli'de sosyal medyada küfürleşme ile başlayan olaya sokakta silahlı kavgaya dönüştü. Sokağa taşınan kavgada 1 kişi silahla bacağından vurularak yaralandı.

Sosyal medyaya tartıştı! Sokak ortasında vurdu 1

Edinilen bilgilere göre, olay Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi 2070 Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, H.C., henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü K.C., ve bir yakını ile sosyal medya üzerinden kavga etti.

Sosyal medyaya tartıştı! Sokak ortasında vurdu 2

Birbirlerine küfür eden taraflar daha sonra H.C.'nin olduğu yerde buluşmak üzere sözleşti. Ardından olay yerine gelen K.C., H.C., ile tartışmaya başladı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyaya tartıştı! Sokak ortasında vurdu 3

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine K.C., H.C.'nin üzerine yanındaki tabanca ile ateş ederek kaçtı. Bacağından vurulan H.C., çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Sosyal medyaya tartıştı! Sokak ortasında vurdu 4

Olay yerine gelen polis ekipleri ise detaylı bir çalışma yaparak kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
Öte yandan, H.C.'nin 20 PV 794 plakalı minibüsün yan camlarının patlaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyaya tartıştı! Sokak ortasında vurdu 5

Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin