Mahalleli sokağa döküldü! Korku dolu anlar! Alev alev yandı
Giriş Tarihi: Son Güncelleme:
Son dakika haberi... Pendik Kavaklı mahallesinde 4 katlı binanın bodrum katında seramik atölyesi olarak üretim yapan iş yerinde yangın çıktı. Mahalle sakinleri sokağa döküldü.
Olay, gece 23.50 sıralarında Pendik Kavakpınar Mahallesi Tandoğan Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı binanın bodrum katında seramik atölyesi olarak kullanılan iş yerinde gerçekleşti.
İddiaya göre eeramik atölyesinin fırın kısmında yangın çıktı. Çıkan yangın etrafta bulunun kolilere ve diğer malzemelere sıçradı. Kısa sürede büyüyen alevler mahalle sakinlerini sokağa döktü. Mahalle sakinleri yoğun duman altında kaldı.
ÇOK SAYIDA İTFAİYE EKİBİ SEVK EDİLDİ
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Seramik atölyesi olarak kullanılan iş yerinde maddi hasar meydana gelirken olayda ölen yada yaralanan olmadı.