A HABER GALERİ
Spor camiasından Fernando Muslera'ya destek mesajı yağdı
Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Mücadelenin 15.dakikasında yaşanan talihsiz pozisyonda ciddi bir biçimde sakatlanan Fernando Muslera, oyuna devam edemedi ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çok geçmeden Muslera'nın bacağında iki kırık olduğu ve takribi 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Muslera'nın yaşadığı talihsiz sakatlığının ardından futbol camiası başta olmak üzere birçok futbolsever Muslera için 'geçmiş olsun' mesajı paylaştı.
Giriş Tarihi: 14.06.2020
22:54
Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Didi Stadyumu'nda Rizespor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada şok bir sakatlık yaşandı.
Maçın 15. dakikasında yaşanan bir pozisyonun ardından sarı-kırmızılı kaleci Fernando Muslera, sakatlandı ve oyuna devam edemedi.
Yaşanan sakatlığın ardından futbol camiası başta olmak üzere birçok takımın taraftarından Uruguaylı yıldıza destek mesajı yağdı.
İŞTE O MESAJLAR