Rüya gibi kadronun son yıldızı kim olacak? Fenerbahçe'den büyük hamle
Giriş Tarihi:Son Güncelleme:
PAYLAŞ
ABONE OL
YAZI
İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe bu sene yaptığı başarılı transferiyle dikkat çekiyor. Tecrübeli hocanın transfer politikasıyla adeta başka bir çehreye bürünen sarı lacivertli takım, son bir hamleyle rüya kadrosuna son şeklini verecek.
Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor...
Hem ligde hem de Konferans Ligi'nde başarılı sonuçlar getirecek bir kadro kuran sarı lacivertliler, henüz transferi noktalamış değil.
Birçok bölgeye yıldız isimleri transfer eden Kanarya, son transferini yapmaya hazırlanıyor.
Fenerbahçe, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak isterken, ödeyeceği rakam da belli oldu. İşte o isim ve tüm detaylar...
EKSİK PARÇA TAMAMLANACAK
Kadrosunu yıldızlarla donatan Fenerbahçe, eksik olan tek parçasını da bu hafta tamamlamayı planlıyor.
Orta saha arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler, rotayı bu kez İspanya'ya kırdı.
HEDEF GUIDO RODRIGUEZ
Gündemde ise Real Betis'in Arjantinli oyuncusu Guido Rodriguez yer alıyor.
Menajerler aracılığıyla önerilen 29 yaşındaki Tangocu, teknik direktör İsmail Kartal'ın onayından geçti.
Sarı-lacivertli kurmaylar Rodriguez için girişimlere başladı.
SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
İspanyol ekibine bonuslarla birikte 10 milyon euro öneren Fenerbahçe, Real Betis'in yanıtını beklemeye başladı.
Rodriguez'in sözleşmesinin 1 yıl sonra bitecek olması sarı-lacivertli ekibin transferde elini güçlendiriyor.
Lyon'un da peşinde olduğu tecrübeli orta sahanın takımdan ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor.
Savunmanın önünde 6 numara oynayan tecrübeli oyuncu, 2020'den bu yana Real Betis'te 147 maça çıkarak istikrarlı performansıyla dikkat çekmişti.
PROFİLİ UYUYOR
Fenerbahçe'nin orta alanda aradığı oyuncu profiline uyan Rodriguez, top kapma becerisiyle dikkat çekiyor.
Geçen sezon maç başına 3,4 top kapmayla ligde zirveye çıkan Arjantinli oyuncu, bu özelliğiyle önündeki hücumcuları rahatlatıyor.
4 MİLYON EUROYA GELDİ
River Plate'de yetişen tecrübeli oyuncu, 2016'da Meksika ekibi Club Tijuana'ya transfer oldu.
Daha sonra Club America'ya imza atan Rodriguez, 2020'de ise 4 milyon euro'ya Real Betis ile Avrupa'ya adım attı.
İspanyol ekibinde çıktığı 147 maçta 7 gol ve 3 asistle oynadı. 29 yaşındaki orta saha, bu sezon oynanan 3 karşılaşmada 245 dakika görev yaptı.
MALANG SARR İDDİASI
Transferin son günleri yaklaşırken sarı-lacivertli ekibe sürpriz bir isim önerildi. Chelsea'nin Fransız stoperi Malang Sarr, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye teklif edildi.
24 yaşındaki oyuncuda teknik heyetin raporuna göre atağa kalkılacak. Sarı-lacivertliler, stoper takviyesini öncelikli olarak görmüyor.
Fakat teklifler alan Peres'in durumuna göre de bu operasyonda düğmeye basılacak. Geçen sezonu Monaco'da kiralık geçiren bu yıl Chelsea'de kadroda düşünülmüyor. İngilizler kiralamaya sıcak bakıyor.