A HABER GALERİ
Mourinho yerine Danimarkalı isim! Hollanda basınından flaş iddia
Galatasaray ile şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun sezon sonu ayrılarak Suudi Arabistan'a gideceği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Hollanda basını Mourinho'nun yerine sarı-lacivertlilere gelecek ismi duyurdu.
Sarı-lacivertliler, dünyanın en iyi teknik direktörleri arasında gösterilen Jose Mourinho'yu takımın başına getirdi.
Kanarya, Ülker Stadı'nda 30 bin taraftarın katıldığı törende Portekizli çalıştırıcıyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
SUUDİ ARABİSTAN İDDİASI
Fenerbahçe'deki kariyeri inişli çıkışlı olarak devam eden tecrübeli çalıştırıcının sezon sonunda takımdan ayrılarak Suudi Arabistan'a gideceği iddia edilmişti.
MOURINHO YERİNE PRISKE
Voetbal International'in muhabiri Martijn Krabbendam, Feyenoord'dan ayrılan Danimarkalı teknik direktör Brian Priske'nin Türkiye'ye gelebileceğini iddia etti.
Krabbendam, "Birisi bana Beşiktaş'ın Brian Priske ile ilgilendiğini söyledi. Priske, Fenerbahçe'de Mourinho'nun olası halefi olarak da gösteriliyor.
Türkiye'de adı kesinlikle geçiyor. Ancak her iki kulüp de mevcut teknik direktörleriyle ilgili henüz bir karar vermiş değil." ifadelerini kullandı.
GALATASARAY'I ELEMİŞTİ
Priske Sparta Prag'ın başındayken Galatasaray ile eşleşmiş ve sarı-kırmızılı ekibi Avrupa'nın dışına itmişti.