Galatasaray'ın sezon başında Napoli'den kiraladığı dünya yıldızı Victor Osimhen'in geleceği merak konusu olurken, sarı-kırmızılıların da iknaya çalıştığı Nijeryalı forvet için flaş bir iddia geldi. Yabancı basın Osimhen'in forma giymek istediği takımı duyurdu.
Galatasaray yaz transfer döneminde kadrosuna Napoli'den kiralık olarak Victor Osimhen'i katmayı başarmıştı.
Nijeryalı futbolcu sarı-kırmızılı forma altında kariyer rekoruna hazırlanıyor.
Osimhen kariyerinin en çok gol attığı sezonunu 2022-23'te Napoli'de 39 maçta attığı 31 golle yaşayan 26 yaşındaki golcü, Galatasaray'da 4 gol daha atarsa yıldız futbolcu kariyer rekorunu kıracak.
Son olarak futbolcuyla ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
YABANCI BASIN DUYURDU ESPN'de yer alan habere göre Galatasaray, sezon başında kiralık olarak Napoli'den kadrosuna kattığı Victor Osimhen'in bonservisini alabilmek için anlaşma sağlayamadı.
HEDEFİ PREMIER LİG Haberin devamında ve detaylarında ise Nijeryalı golcünün Premier Lig'den bir takıma veya Juventus'a transfer olmak istediği öne sürüldü.
Öte yandan Manchester United'ın maaş bütçesini ayarlayabilmek için yoğun çalışma içinde olduğu belirtilirken, kırmızı - şeytanların Osimhen için Viktor Gyökeres transferinden vazgeçmeye yakın olduğu aktarıldı.