A HABER GALERİ
Jorge Jesus ve Neymar arasında kriz! Teknik adamın flaş Neymar talebi ortaya çıktı: Taraftarlar ayaklandı
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de görev yapan Jorge Jesus, sarı-lacivertli ekipte Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştı. Süper Lig'de sezona iyi başlamasına rağmen devamına getiremeyen teknik adam ezeli rakibi Galatasaray'ın gerisinde kalarak, şampiyonluğu kaçırmıştı. Sezon boyunca tarafların tepkisinin odağı olan çalıştırıcı, yaz aylarında Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'e imza atmıştı. Burada üst üste kötü sonuçlar alan Jesus'a sert tepkiler gelmeye devam ederken, takımın yıldız ismi Neymar'a yönelik olay talebi de ortaya çıktı. İşte detaylar...
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında göreve getirdiği Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, olaylı bir sezon geçirdi.
Türkiye'deki kariyerine oldukça iyi bir başlangıç yapan Jesus, Süper Lig'in ilk 10 haftası sonrasında büyük bir düşüş yaşadı.
Ligde zirveyi ve şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran tecrübeli çalıştırıcı, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeyi başardı.
AL-HİLAL'E İMZA ATTI
Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra yükselişe geçen Suudi Arabistan futbolunu tercih eden Jesus, Al-Hilal'e imza attı.
Suudi Arabistan ekibinde sezona iyi başlamayan Jorge Jesus, topun ağzına geldi.
Üst üste alınan kötü sonuçların ardından takımdan gönderilmesi planlanan Portekizli çalıştırıcı için flaş iddialar gündeme geldi.
Taraftarların takımdan gönderilmesi için kampanyalar yürüttüğü Jorge Jesus konusunda Neymar da devreye girdi.
NEYMAR GÖNDERİLMESİNİ İSTEDİ
Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre takımın yıldızı Neymar, Al-Hilal yönetimine Jesus'un görevden alınması yönünde talepte bulundu.
Neymar, Jorge Jesus'un yerine Brezilya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Tite'nin getirilmesini istedi.
Arap basınında yer alan haberde şu ifadeler yer aldı:
Al Hilal'in Brezilyalı yıldızı Neymar'ın takımının kötü performansının ardından Jorge Jesus'a karşı tutumu ortaya çıktı.
Maç 1-1 sona ererken Al Hilal'in kötü performansı eleştiri topladı. Neymar, Jorge Jesus'u takımdan gönderilmesini ve yerine Tite'nin getirilmesini istiyor.
Al-Riyadh'tan gazeteci Abdullah Al-Hanyan haberi doğrulayarak "Jesus'un Al-Hilal ile geleceği hakkında henüz konuşulacak bir şey yok." dedi.
Ayrıca Al-Riyadh'ta görev yapan muhabir Khaled Al-Hussan'ın haberine göre Al Hilal, Jesus'u görevden alarak yerine geçici olarak Muhammed Al-Shalhoub'u getirmeyi planlıyor.