Galatasaray yeni transferi Gabriel Sara İstanbul'da! Norwich City ile anlaşma tamam | İlk ahaber.com.tr duyurmuştu
Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray aradığı orta sahayı İngiltere'de buldu. Sarı kırmızılılar, İngiltere Championship takımlarından Norwich City'de forma giyen Gabriel Sara ile anlaştı. Aslan'ın yeni yıldızı Sara İstanbul'a ayak bastı.

Geçtiğimiz iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray gelecek yıl yine mutlu sona ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Michy Batshuayi ve Elias Jelert'i renklerine bağlayan Galatasaray transfer döneminde en çok aradığı 8 numarayı İngiltere'de buldu.

Yaz transfer döneminde Scott McTominay, Pierre-Emile Hojbjerg, Wendel ve Rios gibi futbolcularla anılan Galatasaray, Gabriel Sara için Norwich City ile anlaştı.












